Medialitet, Andlighet, Healing

Vår magiska värld

14.01.2016 16:02
Att se planen!
 
I min värld har allting en själ, det finns en energi i allt från det lilla till det stora. Vi är också alla sammanvävda i både den stora och den lilla världen. Detta är något jag lär ut i NKH Nefertiti kosmisk healing, en healingmetod jag kanaliserat och väldigt glad över. Där arbetar vi medialt och andligt med änglarna, galaktiska guider, gudinnor och mästare. Ett energiarbete som är transformerande för de som lärt sig metoden.
 
I min värld där allting har en plats vill jag dela denna lite nostalgiska historia från matsalen på Campus 3 i Indien. ( Oneness universitetet)
 
Det är nämligen så här att i Indien är det varmt. Man behöver egentligen bara ett tak för regnet för deras vinter är som våran sommar. Jag var där när de hade vinter och för mig var det som högsommar hemma. Med tanke på att vi kan ha upp till 15-20 minusgrader i Norrland så var det stora kontraster.
 
De flesta går barfota här och använder inte skor. Men till seden hör att man tar av sig skorna innan man kliver in i ett rum, hus en byggnad. De lämnas kvar utanför.
 
Jag satt tillsammans med en kvinna i matsalen under en middag när det kom en nattfjäril och fladdrade på framför ögonen på henne. Hon började vifta bort nattfjärilen. Men jag förstod att den ville något. Allting sker med mening har livet lärt mig. Istället för att vifta bort den och tycka den var irriterande så sa jag till henne att fråga vad den vill?
 
Ja just det sa hon. I samma ögonblick satte den lilla nattfjärilen sig på hennes ena axel och satt helt still. Hon tänkpratade med den och frågade vad den ville.
 
Oj sa hon sen! Jag har glömt att ta av mig skorna. Hon smög sakta av sig sina skor. Då lämnade nattfjärilen sin plats och flög iväg.
 
Vi såg på varandra och skrattade.
 
Nästa kväll kom den lilla nattfjärilen tillbaka när vi åt middag. Neeej, sa kvinnan igen. Jag har skorna på mig nu också. Sen fladdrade den iväg.
 
Det finns ett kosmiskt flöde, en plan, hjälp som vi alltid kan få. Den lilla nattfjärilen blev en fin lärdom för kvinnan att allting finns där av en anledning.
 
Detta med att tänkprata har jag skrivit om i min bok psykometri och energiavläsningar om du vill veta mer om intuition och medialt arbete och öppnande.
 
Text: Solkarina

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB