Medialitet, Andlighet, Healing

Vägledning med stenar

28.02.2016 15:48

Den här påsen med stenar för att spå och vägleda hittar du här 

Här hittar du kortare tolkningar av stenarna som jag gjorde via vår sida på facebook. Du kan boka längre vägledningar här, då jag går igenom sten för sten och berättar var du befinner dig, en typ av energiavläsning. Läs mer här  

Observera att detta är kortare versioner

Pia NIlsson frågar: Vad händer i min kropp?

Det är en tydlig balansgång just nu. Hur du väljer och vad du gör framöver kommer att avgöra hur din kropp mår. Det handlar om självkänslan och din inre värld. Du måste ta ett kliv framåt och visa vem du är. Stenarna säger att du har förmågan att kommunciera vad du vill, du har hjärtat med dig och rädslor har du arbetat bort. Du är redo att arbeta, leva och verka i mer andliga energier än du tidigare gjort. Din kropp behöver det nu. Bort med tunga energier. Stenarna säger också att du själv vet vad som pågår så lita på det.

Pia Ljungkvist R frågar: Är jag medial och behöver jag lära mig att hantera det?

Ja du är medial och det som står emellan som gör att du inte känner och upplever det är din förmåga att prata om mediala ting. Det handlar en del om rädslor och att lära sig att sätta ord på känslor. Du har alla kvaliteter ligger fria att gå vilka mediala vägar du vill. Det handlar enbart om att kommunicera din medialitet just nu. Lär dig sätta ord på dina livsupplevelser.

Margit Rekonius frågar: Hur blir det med kärleken?

Stenarna säger att du är redo att möta kärleken i ditt liv du har rätt inställning til lkärlek och kan också se och särskilja vad som är bra för dig och inte. Stenarnas säger att du ska se den erfarenhet du har till idag därför att det är den som lett dig fram till denna ounkt.  För dig handlar det mycket om att du ska tro på dig själv, öka din självkänsla och känna dig värd att älskas. För älska kan du men du ska också känna dig väridg att ta emot den.

Lycka till!

Annika andersson frågar: Är jag på rätt väg eller ska jag sluta

Stenarna säger nej du ska inte sluta utan se din siutation i större perspektiv. Du har byggt en grund säger stenarna och den ska du vara rädd om. Du ska inte utsätta dig för sitatuationer som skapar rädslor hos dig eller som du inte helt och har struktuerna klart för dig. Det finns en stor andlig enegi i frågan och kom ihåg att all andlig energi grundas i ett vanligt fysiskt liv. Du är ensam i nej men stå ut en stund till det kommer att bli bättre, tryggare och klarare.

 

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB