Medialitet, Andlighet, Healing

Vad vill själen

13.04.2016 14:18

Själen säger aldrig vad som är rätt eller fel den kommer aldrig att döma dig den är tyst. Ska du höra själen tala så blir det genom de fysiska sinnena och din fysiska kropp.  Själen dömer inte det är människan som dömer i den yttre verkligheten.

Alla människor har utmaningar och vi kan aldrig veta vilka utmaningar någon annan människa har. Vi kan tro att vi vet men någon annan människas hela tankeverksamhet - känsloverksamhet - erfarenhet kan vi aldrig dela.

Därför är det bättre att älska än att döma. Vem du än ifrågasätter så kommer de att ha logiska svar - för sig logiska svar i deras verklighet

Din själskraft är inte den känslan inom dig som säger 

Jag kan inte eller ja men! 

Själskraften är alla de där sakerna du gör som får allting att kännas meningsfullt och värdefullt. Själens kraft är ju det som du både tycker om att göra och känner att du vill utveckla vidare.

Någon kan vara duktig hantverkare för att själen har dessa komponenter. Någon annan är duktig i mattematik för att själen har flest av dessa komponenter.

Ofta är det så att vi påverkas så mycket av vår omgivning att vi låter det andra tycker bestämma vad vi ska tycka. Hur vi formas i detta kan man se ibland barnen som gärna hänger på kompisar och tycker och gör som de gör. Hur är det med dig själv? Gör du det du vill eller det du tror att andra förväntar sig att du ska göra. Här kan du förlora eller vinna själskraft.

Själen oroar sig inte - människan oroar sig. Själen är tålmodig den har inte bråttom.

Fundera över eventuell oro eller frågetecken som finns inom dig - hur skulle själen handla eller tänka?

Text Solkarina

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB