Medialitet, Andlighet, Healing

Vad menas med höjt medvetande

26.02.2016 00:18
Höjd medvetenhet är något man ofta talar om men vad innebär det i praktiken. Om du aldrig ätit sushi ( en Japanska rå fisk) hur ska du då veta vad den smakar. Det spelar ingen roll hur mycket människor förklarar för dig så kommer du inte att förstå. Du kan förstå den dagen du smakar sushi. Det du då gjort är att du höjt din medvetenhet eller ökat din kunskap. Du kan när du vill kontakta detta minne.
 
Tänk om du höjer din medvetenhet till universums ursprung, meningen med livet, kosmos, liv i andra dimensioner och planeter. Hur stor kommer din kunskap eller ditt medvetande att vara då?
 
Kunskap lever man det är inget man förklarar för någon.
 
Högre medvetenhet lever man det är inget man förklarar det bara är
 
Min avsikt med sinnligkunskap är att ge dig verktyg för att höja din medvetenhet och öka din kunskap. den sinnliga kunskapen som inte alltid syns men ändå finns där.
 
Människan är en del av naturen, en del av universum en del av varandra. Vi är alla ett och en livsenergi genomströmmar allting som finns från minsta myra eller grässtrå till planeter, solar och stjärnor. Inom oss finns kunskapen vi kan när vi vill vara bredvid myran eller vandra på galaxerna. Det är en känsla inombords, en känsla av sammanhang och tillhörighet.
 
Kristallskallarna innehåller precis som kristaller gör samlad kunskap från forna tider, där finns den gudomliga planen. Vi kan tona in på den, smaka på den som vi smakar på sushi och vi bara vet.
 

I butiken

 
 
 
 
 
 

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB