Medialitet, Andlighet, Healing

Vad innebär det att vara stjärnfödd

13.04.2016 14:36

Det innebär helt enkelt att man har vissa minnen från högre andlig kunskap i förhållande till jordens kunskap och andra dimensioners kunskap. Med kunskap menas helt enkelt information om universum, hur det fungerar, varför vi finns och vart vi är på väg.

Det finns flera olika galaxer varav vintergatan är en av dem det finns många fler därute än vi någonsin kommer att kunna räkna i vårt fysiska liv. Det pågår ett ständigt arbete i våra universa för att upprätthålla balans, utbilda, leva och utvecklas. När vi föds med viss andlig insikt så har det mycket med att göra var vi kommer ifrån och vilken våran mission är för detta livet. Alla människor har en mission, alla mineraler, växter och djur har en mission. Det är den som skapar mening och liv.

Den kunskap vi alla har när vi föds kan ha med rent praktiska jordiska saker att göra som att starta en miljörörelse, vara kommunal dagmamma, arbeta på fabrik. Det är vad vi gör med våra liv som kommer att påverka huruvida vi lever vår mission eller inte. Det finns nämligen många sidospår vilket tillhör det mänskliga

Text Solkarina

 

 

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB