Medialitet, Andlighet, Healing

Vad är det högre jaget? Övning för intoning

10.01.2016 15:35

 

Vårt högre jag står i direkt förbindelse med kosmos flöde. När vi är i vårt högre jag har vi alla svaren på alla frågor om oss själv och om andra. Därför är det ett stort värde att du dagligen börjar tona in dig på ditt högre jag. Du kan då låta ditt högre jag leda dig i ditt arbete.

Oftast har vi kontakt med vårt högre jag när vi befinner oss i olika drömtillstånd. När vi inte tänker eller oroar oss för det vardagliga.

Då vi fostras att vara väldigt mentala och känslomässiga är kunskapen om det högre jaget glömt och dolt i vårt inre.

Du ska dagligen be ditt högre jag om råd. När du är i kontakt med ditt högre jag behöver du inte längre vägledning utifrån av andra.

Du kan hämta informationen du behöver direkt. Ditt högre jag är din högre andliga kropp innan du förenas med kosmos flöde. Man kan därför säga att det är du i alla dina energikroppar i full balans.

Bli inte förvånad om du upplever en klarhet i känslor och tankar under dagen när du lärt dig att tona in ditt högre jag.

Gör så här för att tona in dig på ditt högre jag:

Sitt bekvämt och följ din in och utandning i kroppen. Lär dig att följa din andning och inte låta några som helst tankar störa dig. Sätt på en lugn skiva för att få hjälp med de yttre ljuden eller stoppa bomull i öronen. Följ din naturliga andningsrytm när du andas in och andas ut. Upplev det rum av energi som bildas inne i din kropp.

Bjud in ditt högre jag genom att säga tyst för dig själv att du välkomnar ditt högre jag flera gånger.

Tänk dig nu att ditt högre jag lägger sig som en bubbla omkring dig. Du kan känna det genom att energin blir lite svalare. Den andliga energin på högre frekvenser är ibland en aning svalare.

Tänk dig nu att du med hjälp av din andning. Andas in ditt högre jag som finns som ett moln eller en bubbla runt dig. Känn att du genom att använda din in och utandning andas in ditt högre jag i kroppen och in i alla dina cellerna.

Vila en stund och upplev hur det känns

Upprepa att andas in ditt högre jag. Vila en stund och upplev hur det känns i tankar och känslor och kropp.

Upprepa att andas in ditt högre jag i hela kroppen. Tacka ditt högre jag. Öppna dina ögon och låt energin och känslan av ditt högre jag få finnas med dig i din aura.

Gå ut och fortsätt att leva din dag.

Kontakt

Sinnligkunskap AB

kontakt@sinnligkunskap.com

Solkarina besöker hela Sverige

Telefon: 0768-069755

Godkänd för moms och F-skatt

Sök på hemsidan

Bloggat

18.01.2018 09:14

Vad är uppstigning och nedstigning

Solkarina berättar om den andliga utvecklingsvägen för varelser
18.01.2018 08:55

4 karmiska nivåer

Här kan du lyssna på en föreläsning med mig om de 4 karmiska nivåerna
11.01.2018 12:20

En mästares tankar på 1100-talet

På vår bloggportal Dimensionell kunskap kan du nu läsa om en fantastisk mästare på 1100-talet som vi kan lära av än idag   Läs mer här
02.01.2018 21:33

Självkärlek

Hur är läget med din självkärlek. Finns den och vad kan du göra. Lyssna på vår kanal.
01.01.2018 14:38

12 chakra föreläsning, dimensionsvandring och varelser i olika dimensioner

De elever som går utbildning för mig får den här kunskapen med sig. Den går förstås inte att läsa sig till i böcker men vill du veta mer rekommenderar jag min bok andliga guider och änglar. 12 nivåer som vi ofta kallar chakra är egentligen 144 olika dimensioner. Det är dessa jag lär min elever att...
25.12.2017 09:53

Attraktsionslagarnas 3 nivåer

Visste du att attraktisonlagarna har olika nivåer. För att nå ditt mål bör du vet vilken du ska använda Mer om det i samtalet
25.12.2017 09:52

Draman vad är det

Många människor vill utvecklas andligt och medialt men glömmer ofta sina draman. Här kan du lyssna på samtalet om draman
18.12.2017 17:14

Det finns ingen negativ energi

Vad är det då vi upplever och känner
18.12.2017 17:13

Det ingen negativ energi

Det finns ingen negativ energi så vad är det då?
18.12.2017 17:11

Spå eller vägleda?

Jag är så tacksam för alla mina elever som jag möter och för att de blir underbara fina och duktiga dimensionella rådgivare. Vi spår inte för då lägger man ju kraften i spådamens händer. Varje människa måsta hitta sin egen kraft och det gör man genom vägledning  

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB