Medialitet, Andlighet, Healing

Vad är änglar

22.02.2016 09:59

( av Solkarina)

Från boken 13 healingmetoder

Änglar har inte en fysisk kropp och de befinner sig på olika kunskapsnivåer. Vi har personliga solaränglar de är vårt förlängda högre medvetande. Många som kanaliserar kan få kontakt med delar av sin högre medvetenhet genom solaränglarna. Universum har egna solaränglar och varje chakra har egna solaränglar. De är en grundstråle.

Änglarna är ren energi och kärleksväsen det är sällan man får se dem i fysisk form men det händer. Ofta förnimmer vi dem genom att det blir tyst i rummet eller en varm vind sveper genom rummet. Vi blir varma inombords och uppfylls av en stark känsla av kärlek

Änglarna är budbärare för att hjälpa oss i vår kosmiska utveckling. Änglarna fördömer ingen och gör ingenting som inte är i samklang med syftet för alla varelsers bästa. Deras enda uppgift är att stödja kärleken att växa.Vi människor har samma energikroppar som änglarna det är därför vi kan möta dem när vi mediterar eller slappnar av. Vi får kontakt med den sinnliga sidan av oss själva. Där fantasi och verklighet sammansmälter till en högre kunskap. Denna intima närhet som vi har med änglarna gör att vi får känslan av att de är mänskliga trots att de inte är det.Änglarna tränger sig inte på och uppmanar oss att göra si eller så. Änglarna ger oss all information och all healingenergi vi vill ha om vi ber om det. Det innebär också att vi måste kunna möta dem på deras nivå genom kärleken.

Du kan öppna dina sinnen för att låta dem komma och be dem komma i alla vardagens bestyr.

När du bjuder in dem kommer de att visa sin närvaro. Änglarna gör inte underverk utan förändrar ditt liv på ett sätt som gör skillnad i kärlek.  Deras främsta uppgift är att vi ska utvecklas andligt att själen ska utvecklas och vi ska lära oss leva som hela kosmiska människor i våra fysiska kroppar.

Du kan alltså inte skada andra eller dig själv med hjälp av änglarna då är det helt andra krafter du har kontakt med om du gör det

Du får budskap av änglarna genom känsloimpulser, drömmar eller ord. Man behöver inte utföra ritualer för att de ska komma och närvara de finns alltid där. Får du inte respons av dem ska du fråga dig själv om din avsikt ligger i samklang med alla varelsers bästa. Det vi behöver öva på är att öppna våra sinnen och hela oss från fördomar och negativa präglingar för att närma oss dem.

 

 
 
 
 

Kontakt

Sinnligkunskap AB

kontakt@sinnligkunskap.com

Vi finns i hela Sverige

Telefon: 0768-069755

Vi är godkänd för moms och F-skatt

Sök på hemsidan

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Bloggat

20.08.2017 20:25

Avslutning Sann Essens, änglamedvetande och Galaktisk tårta

I helgen har jag träffat gruppen för sista gången när vi hade 4 steget i Sann Essens. Jag blir...
09.08.2017 05:52

Stora Nolia mässan Umeå augusti 2017

Nu har vi haft toppenfina dagar på Stora Nolia i Umeå. Vi finns i monter 454 i hall 4. Varje dag...
06.06.2017 21:55

Auran är en levande process

Vi har inte bara en aura, varje dimension har en egen aura. När vi lär, utvecklas och får insikter...
30.05.2017 10:35

Vi slutar sälja änglakort och tarotkort

Nu slutar vi sälja tarotkort och änglakort. Det kostar mer än det smakar!!  Möjligheten kommer...
28.05.2017 21:38

4 kanaliseringar med 4 olika ärkeänglar

Du kan här lyssna på 4 olika kanalieringar med ärkeänglarna        

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB