Medialitet, Andlighet, Healing

Transformation 2015 - 2018

14.01.2016 16:11
Många funderar över varför så mycket mörker eskalerar på jorden. Faktum är att de processer vi är inne i nu är ingenting nytt. Det är cykler som vi går igenom som månen som svävar i en ekliptiska bana runt jorden. Vår planet jorden befinner sig i en större ekliptiska bana på 26 000 år. Man kan säga att vi färdas i en riktning i 13 000 år och sedan vänder vi och åker tillbaka på andra sidan i 13 000 år för att sluta en cirkel på 26000 år. I varje vändning på denna ekliptiska banan sker stora förändringar i människors medvetande.
 
Fenomenet 2012 var just den vändningen planeten jorden gick igenom. Från att i 13 000 år ha utvecklats genom tunga energier eller med en begränsad medvetenhet. Har vi nu möjlighet att utvecklas i en mycket hög medvetenhet. Det är vad som sker på jorden just nu. Detta kommer att pågå som intensivast de närmaste tre åren.
 
Människor på jorden håller på att vakna upp till en dimension och förståelse för att vi är mycket mer än egot och sinnet. I den nya tiden går vi från ett 3-dimensionellt medvetande till ett 4-dimensionellt medvetande.
 
Passagen för denna transformation sker under åren 2015 -2018
 
En portal är öppnad och stora förändringar väntar jorden framöver. Lidandet på jorden är ett exempel på hur den 3-dimensionlla verkligheten verkar. Från stora ytor på jorden till den enskilda personens medvetande. Lidandet är en del av ett lägre medvetande.
 
På vår resa genom kosmos påverkas vi som planet av det rymd-damm som ramlar över oss. Detta rymd-damm / strålningen påverkar oss så vi får möjlighet till högre utveckling, uppvaknande och högre medvetenhetsnivåer. Som den 4-5 dimensionens medvetande ger oss.
 
Det är därför det är en transformation en förändringsfas in på cellnivå.
 
Detta gör att mycket av det som är dolt kommer nu upp till ytan hos människor. Det är viktigt att inte fastna i lidande-processerna utan fokusera på flödes-processerna.
 
Det är en av anledningarna till att vi erbjuder energiöverföringar regelbundet med Nefertiti kosmisk healing och andra energiöverföringar som Solkarina gör. De hjälper till att hålla en hög vibration på cellnivå som hjälper medvetandet att expandera.
 
Skiftet som kommer att ske hos människor är en förändring från att vara i ett medvetande som lider, är offer, använder härskartekniker. Till ett medvetande som är högre och skapar ett flöde av enhet mellan människor och allting i kosmos. Det är där vi kan känna igen lyckokänslor, en känsla av att veta, vi får insikter och känner tacksamhet.
 
Vi behöver därför koppla in oss varje dag på detta högre medvetande. Det är därför vi erbjuder kurser och utbildningar för att göra just detta. Du väcker det högre medvetandet inifrån dig själv genom ditt kosmiska hjärta.
 
När vi vaknar upp till en högre medvetenhet förändras vi inte. Utan vi kommer istället att börja se sanningen om oss själva och de vi är. Vi är inte separerade utan hör samman med varandra som pusselbit i ett pussel.
 
Många elever som gått utbildningar för Solkarina är tränade att möta människor i dessa utvecklingsprocesser.  Just nu erbjuds utbildning till esoterisk rådgivare och medium samt utbildningen tala med änglar – änglamedium. Där kommer eleverna att få verktyg för att jobba med denna högre transformation som är en del av en större utvecklingsprocess. Genom kurserna hittar du din kosmologi, din plats, det du är bra på, du hittar dig själv och lära dig mer om livets utvecklingsprocesser. Livet är en utmaning och du behöver verktyg för att klara dessa.
 
Energierna som kommer att strömma mot oss förändrar oss. Energiöverföringarna och kurserna är skapade för att hjälpa människor i dessa utvecklingsprocesser.
 
I boken psykometri och energiavläsningar kan du lära dig mer om de 4 karmiska nivåerna och de tre jagen, personliga jaget, själsliga jaget och andliga jaget. Som är de utvecklingsprocesser vi går igenom på jorden genom dessa återkommande cykler.
 

 

 
 
 

Kontakt

Sinnligkunskap AB

kontakt@sinnligkunskap.com

Solkarina besöker hela Sverige

Telefon: 0768-069755

Godkänd för moms och F-skatt

Sök på hemsidan

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Nyheter

22.09.2017 05:28

Nya kurser

Nu kan du hitta både en medlemssida och nya kurser med ljudfiler och filmer på en helt ny sida. Sinnligkunskap blir moderna och jag hoppas du hänger med. Här hittar du också en gratis medlemssida med mycket för kropp och själ  
19.09.2017 16:05

Delfi transformation en speciell ny behandlingsmetod

Tillbaka efter min resa i det klassiska Grekland kommer jag med många nya metoder, insikter och annat smått och gott i bagaget. Läs mer här
06.08.2017 19:28

Kursstarter i september fåtal platser kvar

Passa på när jag är i närheten där du bor. Ofta startar jag bara upp kurserna vartannat år. Esoterisk rådgivare kommer att gå för sista gången i Umeå med start den 14-15 oktober i Göteborg är gruppen full där finns endast reservplatser den 21-22 oktober För dig som vill då utbildningen i...
19.08.2016 11:27

Senaste

Träffas oss på Stora Nolia i Umeå den 5-13 augusti du får veta mer om våra kurser, behandlingar, vi säljer kristaller och böcker. Du kan få medial vägledning varje dag 20 minuter. Förhandsboka din mediala vägledning via hemsidan läs mer Kursstarter hösten 2017 i Göteborg, Uppsala, Umeå läs...
19.08.2016 11:25

Kurser och utbildningar

Hos oss hittar du både distansutbildningar och fysiska utbildningar i hela Sverige. Aktuella kursstartar just nu Esoterisk rådgivare & Medium & Änglamedium i Uppsala, Umeå och Göteborg. Passa på då det är sista säsongen Solkarina håller dessa längre utbildningar Sann Essens startar i...
19.08.2016 11:20

Vägledning

    Du har alltid ett eget val. Du får här hjälp att navigera dig i de val du har, hur du ska tänka, vad som praktiskt ligger i din framtid och vad du kan göra här och nu. Vi arbetar inte med "spådomar" eftersom det inte bygger en handlingkraftig  och trygg människa och det är...
11.01.2016 11:51

Olika vägledningar och behandlingar på distans

Vi erbjuder dig medial vägledning eller det andliga samtalet av vår esoteriska rådgivare och mediumet Solkarina Andliga samtalet Här fördjupar vi oss i de frågor som du har som rör livsuppgift, vem du är, vad som är viktigt för dig att fokusera på. Vi berör de djupare frågorna och känslorna du...

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB