Medialitet, Andlighet, Healing

Träd ser i gränsvärldarna

13.04.2016 13:58

Jag har upptäckt att det kan bo två olika troligt vis fler inom en skala inom dem. Träd som är fulla av devor som fullständigt sprudlar av energi och träd som sett och ser så mycket att de tappat livsgnistan.
Det verkar som det finns vissa ansamlingsplatser för döda som inte till fullo gått över till andra sidan här på jorden. Det kan finnas olika anledningar till att en själ inte gör det. Oftast förtidig död, självmord, olyckshändelser bla. Jag vill poängtera att självmord inte automatiskt leder till astralvärlden då det beror på avsikten personen har som gör detta, men det är en helt annan historia.

Jag var på besök i ett hus under en längre tid. Utanför mitt fönster stod en fantastiskt vacker stor gran. Granen berättade för mig att här fanns hundratals döda barn = människor. Jag tyckte det var märkligt att granen sa så. Men när jag sedan sov där natt efter natt så förstod jag vad granen menade. Jag vaknade mitt i natten av att det stod andar på rad och bad om att få komma till andra sidan och ljuset. Sånt känner de på sig då någon klarseende finns i närheten. Flera timmar varje natt höll jag på och hjälpte dem över. Till slut var jag tvungen att säga nej då det började dränera mig på energi. Detta är en plats man verkligen skulle kunna hela om man var flera stycken än idag (sänd gärna healing om du kan det till platsen). Men jag skapade ett ljushål för dem som de automatiskt kunde gå in i en tunnel av ljus så i framtiden kommer platsen inte att uppfattas "obehaglig" längre.

Det jag ville säga är att den gamle granen var så klok. Som bjöd mig att komma dit för att få hjälp att balansera platsen. För de osalig själarna som vandrar omkring utan att ha fått gått över är astralenergi och vi fysiskt levande personer mår inte direkt bra av att trängas med dem. Somlig känner av dem - som obehagskänslor men kan inte placera dessa känslor. Risken finns då att vi vänder de negativa känslorna mot våra vänner, familjen och det som finns kring oss.

Jag skänker ofta trädet en kärleksfull tanke - det ville så väl. Träden ser i gränsvärldarna.

Text Solkarina

 

Boken andrasidan som du kan köpa här som jag skrivit

 

 

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB