Medialitet, Andlighet, Healing

Skillnad på bibliotekens vibrationer

07.01.2017 00:06

Från boken Sann Essens och Änglamedvetande

Detta är fyra olika sätt genom vilket du kan lära känna vibrationerna i de olika biblioteken. För att lära sig läsa i dem tycker jag man ska ha förståelse för höga vibrationers uttryck. Det finns inget skynda, måste, ska, negativ energi, ont, skydd eller liknande i biblioteken. Detta är ord och situationer du behöver eliminera ur ditt liv.

I samma ögonblick du tänker skydd så kommer du att befinna dig i en lägre vibration och då missar du den högre kunskapen. Det är bara i låga dimensioner man behöver skydda sig.

För att kunna läsa biblioteken fullt ut måste man ha förståelse för skillnaden i dem. Framförallt på höga och låga vibrationer och förstå skillnaden på gott och ont. Därför rekommenderar jag Sann Essens-utbildningen där du guidas in i biblioteken och får tid att sedan arbeta med dem hemma. Genom biblioteken guidas du in till din egen kunskapskälla.

Gudinnebiblioteket är en varm plats ute i naturen. Böckerna ligger i en vacker skogsdunge. Känslan av att vara ett med jorden och naturen är stark. Du känner dofter, hör ljud och känner värmen från den milda solen. Böckerna ligger lite huller om buller i skogsbrynet. Det finns en värme och stillhet här precis som när du är ute i naturen och bara är.

Änglabiblioteket är en bubbla av vitt ljus kan man säga. Allt är vitt därinne och böckerna ser ut som de vore vitlaserade. Mitt i rummet finns en vacker röd pall där man kan sitta och läsa i änglaböckerna. Människor som arbetar nära änglarna finner den här platsen stark. Änglabiblioteket är runt och har inga fyrkantiga väggar och hörn. Det blir också väldigt tydligt att änglabiblioteket verkligen är en del av de vi är eftersom det utgår från oss själva. Vi människor är skapade av denna livsenergi som änglarna är och som är den sanna essensen av kosmos.

Mästarbiblioteket eller Shamballa är för många ett återvändande hem. Mästarbiblioteket ligger nämligen på Shamballa som är en av flera esoteriska platser som finns i en högre dimension i jordens sfär. Det är en mötesplats för människor från hela kosmos och olika civilisationer. När jag guidar människor till Shamballa så känner många igen sig. De har varit här innan de gick in i kroppen. Det är själen som inkarnerar inte kosmiska energin. Vi känner igen människor när vi rör oss på Shamballa både från detta livet och från andra liv. Shamballa är ett stort yantra. Vilket innebär att det är helt kvadratiskt och innehåller massor av konferensrum efter kanterna. Mitt i templet finns stora trädgårdar och mötesplatser för människor. De stora besluten om jorden och planeternas utveckling sker på dessa esoteriska center.

När du går till mästarbiblioteket så befinner du dig i ett antikt rum. Det är en gammal lärosal och en skola. Du ser några skolbänkar i rummet. Skolsalen du befinner dig i är en sal dit varelser kommer från hela kosmos och olika universum för att lära och dela med sig av kunskap. Det är därför du ser ett podium där det kan hållas föreläsningar längst fram i rummet. Du ser en gammeldags griffeltavla man kan skriva på. Du ser katedern där läraren som undervisar kan sitta. I rummet finns böcker på 2 av väggarna och på en av väggarna är det ett fönster. Det märkliga med detta bibliotek är att alla upplever det ungefär lika när de kommer hit. Vilket gör att man får en stark känsla av att det verkligen existerar. För mig är det här biblioteket verkligt. Det finns på det esoteriska Shamballa och jag har varit där mycket som barn. Flera människor under Sann Essen kursen kände igen sig, speciellt trädgården som finns i mitten. Flera av kursdeltagarna fick minnen av hur de lekt i Shamballas trädgårdar som barn. Under Sann Essens kursen vägleder jag deltagarna in till Shamballa. De får då gå i korridorerna och ser trädgårdarna. De möter människor de känner igen och flera av dem känner det som de kommit hem. Det är en riktigt märklig upplevelse när den är ett så starkt minne.

Galaktiska biblioteket:

Föreställ dig att du sitter på en kulle. Var du än ser är det gräs. Det är natt och ovanför dig ser du hela stjärnhimlen. Var du än vänder dig finns stjärnhimlen där runt dig. Var medveten om hur det ser ut här när det är dag. Då kommer solen att stå högt på himlen och du ser inte stjärnorna. Därför blir natten den tid som visar på de galaktiska hemligheter som inte syns i dagsljus. Du sitter som i en gigantisk kupol av stjärnor.

Du kan nu lägga dig på gräset på kullen. När du ligger på rygg ser du hela den stora svarta natthimlen med alla stjärnorna. Du vet att varje stjärna är en portal till andra universum. Bara andas in vibrationen från den stora natthimlen ovanför dig.

Du ser längre ut och ser galaxer, du ser stjärnor födas och du ser stjärnor ändra sina former. Du känner dig som en del av ett mycket större kosmos.

Vägen till det galaktiska biblioteket går via Akasha-biblioteket.

Som barn besökte jag ofta just den här platsen. När jag var barn och låg i min säng brukade jag se hur taket försvann i rummet. Det var bara jag i min säng och stjärnorna ovanför mitt huvud. Jag somnade ofta så när jag var barn, och det var en fantastisk trygg känsla och upplevelse.

Det galaktiska biblioteket är en hemlig liten plats som finns i vårt kosmiska hjärta. En del kallar den det osynliga hjärtat, hemliga hjärtat, hjärtat på andrasidan (höger sida) specifika platsen, ja, kärt barn har många namn. När man befinner sig på den här platsen är man i fullkomlig enhet med kosmos. Du vet allt, du ser allt, du hör allt du känner allt du är i fullständigt flöde i vetandets kanal. Då det är kopplat till kronchakrat så är kronchakrat med alla kronblad helt öppna och flödande. Det är en magisk plats. Det är hit jag vill ta dig med till den fjärde träffen i Sann Essens.

De platser som varit viktiga för mig är mästarbiblioteket, galaktiska biblioteket och Akasha-biblioteket. Men många människor har haft stor glädje att gå till gudinnebiblioteket och änglabiblioteket.

Biblioteken är som hårddiskar som sparar allt och allting finns där. Beroende på vilken grundvibration vi har så trivs vi mer eller mindre i något av biblioteken. När vi hittar ”vårt” bibliotek hittar vi också oss själva. Vi kan hela tiden återvända dit för att hämta svar på alla frågor vi har.

Jag tror det är viktigt att alla människor kommer till en plats i livet där de hittar en källa där de kan hämta svar på alla frågor de har. Varje gång vi tvingas hämta svaren hos någon annan, blir en liten del av verkligheten färgad av detta. Det kan vara helt rätt i början men när vi kommer till en viss punkt i vår utveckling kan vi bara ta de sista stegen själva.

Kunskapen att veta är en inre känsla som har kontakt med alla dessa dimensioner vi kan röra oss i. Den kan vi inte sätta ord på helt och hållet, det skulle vara som att försöka paketera en bil i en tändsticksask. Det går inte. Veta är som det låter, man vet och lever därefter. Som en kompass inom oss. Det går inte att sätta ord på det då det är för stort. Genom vetandet har vi kontakt med alla dimensioner och vi ser, hör och känner klart och det skapar i sin tur att vi bara vet. Alla människor som vill kan nå till den här punkten.

 

 

 

Mentorskap

30.12.2016 22:23

Behöver du en mentor?

Mentorskapet är en personlig hjälp för dig privat och hjälper dig att växa som människa och få stöd och hjälp under din personliga utvecklingsresa.  Det är ditt liv som är viktigt och din livsresa Det är 10 samtal där du och Solkarina talas vid över telefon varannan eller var tredje vecka....

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB