Medialitet, Andlighet, Healing

Skapa nya rutiner

15.03.2016 17:41

Skapa nya rutiner

Du drar till dig det du fokuserar på både medvetet och omedvetet
För att påbörja ett förändringsarbete där du lever i samklang med de universella lagarna - attraktionslagarna. Kan du förändra enkla rutiner

Prova nästa gång du går in på affären du brukar handla i att gå en helt annan väg inne i affären. Du kommer att upptäcka så mycket mer i affären som du inte tidigare sett. Mat du inte ätit på länge eller personalen som finns där och inredningen i affären. Det är lätt att vi går in i mataffären rent rutinmässigt och då vandrar tankar och känslor okontrollerat Du behöver inte byta mataffär för att förnya dig. Gå bara en annan väg inne i affären. Det kommer att tvinga dig att vara medveten i nuet.

Gör lika när du kör bil eller cyklar. Välj andra vägar. Ändra i de dagliga rutinerna. Det tar ingen energi och kostar dig ingen ansträngning utan kommer att göra dina sinnen flexibla.

När du är på väg till jobbet, träningen eller mataffären. Var medveten om och UPPLEV vägen. De flesta jobbar redan, handlar redan eller tränar redan INNAN de ens är framme. Och missar ögonblicket i nuet på väg TILL målet.

I nuet kan du välja din känsla.

Framtiden är inte här och det förflutna har varit.

Din känsla i nuet är kartan för framtiden "Solkarina"

Text: Sinnligkunskap

Kristaller och stenar

 
 

Kontakta oss

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB