Medialitet, Andlighet, Healing

Silver violetta flamman

04.03.2016 12:32
Den silver violetta flamman är en högfrekvent andlig energi som har används av andliga sökare i tusentals år. Den blev åter introducerad genom en uppstigen mästare, helgonet Saint Germain som levde som mystiker på 1500 talet. Den silver violetta flamman anses vara guds sjunde stråle – universums medvetenhet.
 
 Den violetta flamman är för den som vill arbeta för samhällets och människans högre utveckling. Den innehåller visdom som behövs för att komma förbi sitt ego och själviskheten.
 
Den silver violetta flamman har kraft att förändra och mutera tunga energier. Det som hindrar oss från att uppleva en skön och glädjefull högre andlig natur.
 
Den silver violetta flamman skänker kvaliteter som frihet, alkemi, rättvisa, glädje, förlåtelse och barmhärtighet  när den praktiseras regelbundet.
 
När du använder den silver violetta flammans mantra kommer varje cell och atom i kroppen och sinnena att vibrera i takt med den energi som mantrat innehåller. Den höjer helt enkelt vibrationen på molekyl och atomnivå  så vi kan vibrera mer i harmoni med den kosmiska energin . Som resultat av den silver violetta flamman tranformeras allting tungt som finns lagrat i våra andliga och fysiska kroppar. 
 
Den silver violetta flammans signifikator - JAG ÄR.
 
Kurstid 2 veckor och då får du en inloggning och kursintyg hem i brevlådan.  Efter kursens slut kan du själv initiera i den silver violetta flamman och lära den vidare. Kursen innehåller läs-meditationer som du kan använda dig av i din personliga utveckling som Solkarina kanaliserat. 
Solkarina har introducerat Silvervioletta flamman till Sverige och även översatt den engelska manualen till svenska förutom tillägget med läs-meditationer som är en shamansk teknik för att skapa högre vibrationer
 
 

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB