Medialitet, Andlighet, Healing

Shamballa

14.01.2016 16:04
Vi lever på sätt och vis i många parallella världar samtidigt. Vi är alla stjärnstoft vilket innebär att vi har inom oss kunskapen som finns i en hel stjärnas medvetande. Stjärnänglarna är kopplade till en högre medvetenhet ett uppvaknande till att vi är sammankopplade med flera verkligheter samtidigt. Vissa människor kommer att ha mer stjärnstoft inom sig som de är uppbyggda av. Det gör att de också kommer att arbeta mer med det universella och galaktiska medvetandet och uppvaknandet. Änglakroppen är så stor att den inte bara omsluter det som finns på jorden utan även det som finns i ett större metafysiskt sammanhang. Stjärnänglarna känner sig aldrig hemma på jorden. De tittar ständigt mot skyn och längtar hem till stjärnorna. Stjärnstoft är en vibration som får dem att göra det. Det är en inre drivkraft som drar stjärnängeln framåt.
 
Shamballa är en samlingsplats för stjärnänglarna. Här får de sina vidare uppdrag. Shamballa finns manifesterat fysiskt i Indien. Dit åker människor från hela världen för att tona in på sina ursprungliga uppdrag på jorden.  Shamballa finns också på det esoteriska planet. Där samlas människor från alla möjliga galaxer ute i kosmos. Tillsammans arbetar man i själsgrupper med den större planen. De människor som hör hemma här arbetar med i det stora himmelska nätverket. De är ofta ensamma i sina uppdrag.
 
Det är inte ovanligt att man inte känner samhörighet i den familj man är född i. Även om man gör det så kan det vara så att man tar beslut och blir lite annorlunda än familjens traditioner. Man står lite med fötterna i två världar.
 
Stjärnänglar har en stark drivkraft inom sig. De vet inte alltid vad det är men drivkraften drar dem framåt. De har en stark kontakt med sitt uppdrag på jorden och i kosmos. Ofta har de varit inkarnerade på andra planeter och i andra stjärnsystem. Deras uppdrag är starkt inom dem. Även om de inte kan se och veta sitt uppdrag helt och hållet så har de en stark kontakt med det. Dessa är ofta pionjärer.
 
 
Här står Solkarina utanför det fysiska Shamballa i Indien. Dit hon var med Sinnligkunskap och 11 ressugna vänner i oktober 2015
 
Sann Essens
 
Utbildningen tar dig med på en djupare andlig personlig resa. En utbildning till ljusarbetare för uppvaknande och högre energiarbeten. Kosmos är uppbyggt av olika kvaliteter som vi behöver för att utvecklas till vår högsta andliga potential.  Du får dessa kvaliteter i form av 12 änglar som representerar dessa kosmiska vibrationer. Du får lära dig att läsa i Änglabiblioteket, Gudinnebiblioteket, Mästarbiblioteket och det Galaktiska biblioteket. Alla människor har sina själsfrekvenser i något av dessa bibliotek. När du hittar din då kan du arbeta med vägledning från de högsta komiska energierna för andra människor.
 
Du får 4 olika kraftfulla tekniker för klarhörande, klarkännande, klarvetande och klarseende. ( kanaliserade och otroligt kraftfulla)
 
Vill  du hitta din livsuppgift och plats i livet?. Skapa höga vibrationer och ett andligt uppvaknande? Tala med änglar ( hela kosmos byggstenar) lära dig att hitta den plats som är ämnad för dig. De olika änglarna är som olika personligheter du får lära känna dem alla och hittar på så sätt den kunskap som är du. När du lär dig tala med dem kan du få svar både för din egen och för andras del.
 
Du blir utbildad i Sann Essens© och kan arbeta som Änglamedium om du vill. Du kan också själv hålla helgkurser i Änglamedvetande efter utbildningens slut. Du kan då hjälpa människor att få ett djupare andligare växande genom de energiöverföringar du får lära dig att göra under utbildningen.
 
Detta är en ljuskurs för att höja vibrationerna och skapa ett uppvaknande. Du får arbeta med att höja vibrationerna i dina intuitionskanaler och kan både arbeta med din egen utveckling och förmedla visdom till andra efter avslutad kurs. Målet är att leva i kosmiskt flöde. 

Kontakt

Sinnligkunskap AB

kontakt@sinnligkunskap.com

Solkarina besöker hela Sverige

Telefon: 0768-069755

Godkänd för moms och F-skatt

Sök på hemsidan

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB