Medialitet, Andlighet, Healing

Sann Essens en utbildning i 4 steg

12.01.2016 14:33
Inga förkunskaper krävs. Utbildningen omfattar 4 helger. Varje kurstillfälle kostar 3500 kr. Vi träffas en helg varannan månad. När du bokar via internet bokar du endast en plats. Du får sedan praktisk information och en faktura före kursstart. Skriv när du anmäler intresse vilken stad du vill delta i.
 
 
Utbildningen tar dig med på en djupare andlig personlig resa. En utbildning till ljusarbetare för uppvaknande och högre energiarbeten. Kosmos är uppbyggt av olika kvaliteter som vi behöver för att utvecklas till vår högsta andliga potential.  Du får dessa kvaliteter i form av 12 änglar som representerar dessa kosmiska vibrationer. Du får lära dig att läsa i Änglabiblioteket, Gudinnebiblioteket, Mästarbiblioteket och det Galaktiska biblioteket. Alla människor har sina själsfrekvenser i något av dessa bibliotek. När du hittar din då kan du arbeta med vägledning från de högsta komiska energierna för andra människor.
 
Du får 4 olika kraftfulla tekniker för klarhörande, klarkännande, klarvetande och klarseende. ( kanaliserade och otroligt kraftfulla)
 
Vill  du hitta din livsuppgift och plats i livet?. Skapa höga vibrationer och ett andligt uppvaknande? Tala med änglar ( hela kosmos byggstenar) lära dig att hitta den plats som är ämnad för dig. De olika änglarna är som olika personligheter du får lära känna dem alla och hittar på så sätt den kunskap som är du. När du lär dig tala med dem kan du få svar både för din egen och för andras del.
 
Du blir utbildad i Sann Essens© och kan arbeta som Änglamedium om du vill. Du kan också själv hålla helgkurser i Änglamedvetande efter utbildningens slut. Du kan då hjälpa människor att få ett djupare andligare växande genom de energiöverföringar du får lära dig att göra under utbildningen.
 
Detta är en ljuskurs för att höja vibrationerna och skapa ett uppvaknande. Du får arbeta med att höja vibrationerna i dina intuitionskanaler och kan både arbeta med din egen utveckling och förmedla visdom till andra efter avslutad kurs. Målet är att leva i kosmiskt flöde. Du får certifikat som Sann Essens© medium & Änglamedium och kan själv utbilda i änglamedvetande efter avslutad utbildning
 
 
 
Hela kosmos är uppbyggt av en energi som vi också kan kalla ande. Den är varken god eller ond den är. I olika dimensioner av vår verklighet kan kosmos ande uttrycka sig genom olika änglar ( änglar är kosmos byggstenar). Dessa kommer du att förenas med genom kursen Sann Essens©  för att väcka minnen under kursen till ett änglamedvetande. Änglarna utgör den heliga geometrin och finns på alla nivåer och i alla storlekar. Detta är kursen som lär dig mer om änglarna ( kosmos byggstenar och vibration) än du någonsin tidigare haft kunskap om. Det är en kunskap om änglarna som kommer direkt från din egen erfarenhet och ditt inre. Kursen lär dig att leva i flöde, kärlek och glädje. Du kommer att förstå efter avslutad kurs hur du skapar och är medskapare av ditt eget liv. Negativt, positiv, ont gott får helt andra dimensioner. Varje ögonblick kan vi göra medvetna val. Du lär dig hur dina val blir bra. Det är ett änglamedvetande som änglarna kan lära oss. Under kursen får du en djupare förståelse för det. Utbildningen är en inre resa till ditt sanna jag i samklang med dessa änglanaturer som vi alla är en del av.
 
Du får lära dig att hämta information till klienter från änglarnas 12 vibrationsnivåer. Du får lära dig att läsa i Gudinnebiblioteket, Änglabiblioteket, Mästarbiblioteket och det Galaktiska biblioteket. Alla människor har sitt ursprung i något av dessa bibliotek. Under kursen kommer du att veta exakt vilket som är ditt och var du hör hemma. Du behöver inte leta mer du kommer att förstå vem du är i dina livsval på jorden just nu.
 
I dessa olika bibliotek finns information om dig och dina medmänniskor som hjälper, ger insikter och höjer medvetenheten på den resa ni befinner er på nu. Målet med kursen är att du ska kunna arbeta som Sann Essens© och änglamedium fri och i samklang med de högre kosmiska energierna. Använda dig av biblioteken för att förmedla den perfekta rådgivningen till dig själv och medmänniskor från kosmos byggstenar. Denna kurs går längre bort än ärkeänglar, healingänglar och skyddsänglar.
 
Efter avslutad utbildning kan du även initiera andra i de 12 änglarnas vibration genom en helgkurs. Du kan lära ut änglamedvetandet vidare till andra. Efter avslutad utbildning kommer du att ha tillgång till manual och utbildningsmaterial via Sinnligkunskap AB för att själv utbilda i änglamedvetande.
 
Kursen är ett uppvaknande till de högsta kosmiska energierna. Du kommer därför under utbildningen att få hemarbete och övningar för att träna intoning till högre vibrationer. Detta är en ljuskurs för alla som vill arbeta och hitta sin plats som ljusarbetare.
 
Helg 1: Lördag och söndag 09,00 – 17,00
 
Kursstarter: Höör i Skåne 14-15 maj 2016
 
 • Skaparänglar 

 • Naturänglar

 • Relationsänglar 

Du får lära dig använda de tre änglarna, vad de står för och en initiering till varje ängel. Förutom processen, meditationen och aktiveringen av änglaminnet får du under helgen lära dig: Vad är änglar, skapa änglaportal, skapa din änglaaura, energistädning med änglarna, ge änglahealing till dig själv och andra, attrahera änglar, skapa änglaintentioner, Du arbetar med ditt klarkännande.
 
Du får lära dig att läsa i Gudinnornas bibliotek för att hämta och förmedla information till dig själv och andra när du arbetar som änglamedium. Hur du gör energiavläsningar med hjälp av skyddsänglarna.
 
Pris: 3500 kr
 
Helg 2: Lördag och söndag 09,00 – 17,00
 
Frinnaryd 16-17 januari, Umeå 22-23 januari 2016, Höör i Skåne 9-10 juli 2016
 
 • Kärleksänglar

 • Insiktsänglar

 • Balansänglar

Under helgen arbetar vi med förutom initieringar, meditationer, processer och avslappning med:  Skillnad på ont och gott, fallna änglar, kärleks och änglamantran, änglakanalisering, välja medvetna val i svåra situationer, konkret hur änglarna tänker och arbetar. De har nämligen inget karma men hjälper människor med detta. Hur du skiljer på dina och andras starka känslor. Det finns alltid balans när man förstår skillnaden på gott och ont förstår man principen för balans. Du arbetar med ditt hörande
 
Du får lära dig att läsa i änglarnas bibliotek för att hämta och förmedla information till dig själv och andra när du arbetar som änglamedium.
 
Pris 3500 kr
 
Helg 3: Lördag och söndag 09,00 – 17,00
 
Uppsala 30-31 januari 2016, Frinnaryd 19-20 mars 2016,
Umeå 12-13 mars 2016, Höör i Skåne 17-18 september 2016
 
 • Stjärnänglar läs mer 
 • Jordänglar
 • Solaränglar
Under den här helgen kommer vi att få en större förståelse för våra personliga livsvägar, Varför vi har de utmaningar vi alla har som är väldigt olika. Hur och av vilka strålar är du sammansatt kommer att påverka den du blir och är i det här livet. Vi synar ditt kosmiska uppdrag och det själsliga uppdrag du har i din fysiska kropp. Alla människor har ett stjärnursprung och det är också genom det man får sin livsuppgift som är förankrad i högre dimensioner. Vi fortsätter att jobba med änglar på alla nivåer och dessa 3. Du arbetar med ditt klarseende.
 
Lära dig tolka och förstå änglakort som är et hjälpmedel för att kommunicera med änglarna ( distanskurs)
 
Du får lära dig att läsa i Mästarnas bibliotek på Shamballa för att hämta och förmedla information till dig själv och andra när du arbetar som änglamedium.
 
Pris 3500 kr
 
Helg 4:Lördag och söndag 09,00 – 17,00
 
Uppsala 2-3 april 2016, Frinnaryd 7-8 maj 2016, Umeå 21-22 maj 2016, Höör i Skåne 12-13 november 2016
 
 • Universella änglar

 • Galaktiska änglar läs mer

 • Kosmiska änglar

Du får lära dig att läsa i det Galaktiska biblioteket för att hämta och förmedla information till dig själv och andra när du arbetar som änglamedium. Du arbetar med ditt klarvetande.
 
Pris 3500 kr
 
 
Alla människor tillhör någon av de 12 änglarna samt läser lättast i något av de 4 biblioteken. Alla är lika viktiga och utbildningen ska lära dig vilket du hör hemma i och har din livsuppgift i. Efter avslutad utbildning kan du utbilda i änglamedvetande
 
Betala hela utbildningen kontant vid bokning och du erhåller utbildningsmaterialet för änglamedvetande kostnadsfritt efter avslutad utbildning + registrering. ( Registrering 3000 kr + utbildningsmanual 500 kr endast vid kontaktbetalning och godkänd slutförd kurs)
 
Detta ingår i utbildningen förutom att läsa i de 4 biblioteken: Hur du skapar en ängla-aura, änglaportal, ger änglahealing, göra energiavläsning med skyddsänglarna, skapa en änglakropp, änglaintention och flöde, mantran, meditationer, egna andliga övningar dagligen, kanaliserar änglar i ord och skrift, lägga änglakort och tolka och kommunicera direkt med änglarna, föreläsningar om de 12 olika änglavibrationerna och den kunskap de innehåller, skapa heligt rum. Målet med utbildningen är att du ska bli uppvaknad till din ljuskropps medvetande och sedan kunna lära änglamedvetandet vidare eller leva i det. Du bör förbereda dig på övningar på fritiden. För att då certifikat i  Sann Essens och utbilda i änglamedvetenhet ska du ha slutfört alla övningar och lämnat in dem innan kursen är slut. Du kan sedan registrera dig  och själv ha utbildningar iÄnglamedvetande det kostar 1500 kr. Då får du manual och möjlighet att köpa diplom till dina elever samt ingå i vårt nätverk. Du som betalar hela Sann Essens utbildningen kontakt då ingår registreringen gratis ( du sparar 1500 kr)

 

Ta med: Block, penna, liggunderlag eventuellt kudde och filt. Frukt, nötter och vatten till pauser mellan processerna.
 
 • Vill du boka kursen?

 • Vill du organisera på din ort?

 • Skriv namn,adress, postnummer, ort,  telefon och epost samt vilken stad du vill boka dig för så återkommer vi med information

 

Läs vad elever säger om Sann Essens kursen

 

Kontakt

Sinnligkunskap AB

kontakt@sinnligkunskap.com

Solkarina besöker hela Sverige

Telefon: 0768-069755

Godkänd för moms och F-skatt

Sök på hemsidan

Bloggat

18.01.2018 09:14

Vad är uppstigning och nedstigning

Solkarina berättar om den andliga utvecklingsvägen för varelser
18.01.2018 08:55

4 karmiska nivåer

Här kan du lyssna på en föreläsning med mig om de 4 karmiska nivåerna
11.01.2018 12:20

En mästares tankar på 1100-talet

På vår bloggportal Dimensionell kunskap kan du nu läsa om en fantastisk mästare på 1100-talet som...
02.01.2018 21:33

Självkärlek

Hur är läget med din självkärlek. Finns den och vad kan du göra. Lyssna på vår kanal.
01.01.2018 14:38

12 chakra föreläsning, dimensionsvandring och varelser i olika dimensioner

De elever som går utbildning för mig får den här kunskapen med sig. Den går förstås inte att läsa...
25.12.2017 09:53

Attraktsionslagarnas 3 nivåer

Visste du att attraktisonlagarna har olika nivåer. För att nå ditt mål bör du vet vilken du ska...

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB