Medialitet, Andlighet, Healing

Sagt om Solkarina som kursledare

31.08.2016 00:32

Sagt om kursen och Solkarina efter medial prova på helg

Hej Solkarina,

Ett jättestort och varmt tack för en helt otrolig helg! En helg som var mycket välplanerad, innehållsrik, och lärorik. Jag är så imponerad av ditt mycket professionella arbete. Med helt eget material, suverän metodik och stor pedagogisk skicklighet har du genomfört helgens kurs med en värme och generositet som är något utöver det vanliga. Med stort engagemang har du förmedlat din kunskap och filosofi på ett förträffligt sätt. Vilken styrka du har och vilken ödmjukhet du visar! 

Jag önskar att fler hade samma tänk som du, då skulle världen vara mer kärleksfull.Allt kändes så bra! Det var en mycket trevlig grupp och det kändes så skönt att få vara med likasinnade. Lokalerna var väldigt bra och även läget i Stockholm. Det blev en mycket intressant, utvecklande och inspirerande helg! Tack än en gång för allt du gav oss! Allt gott till dig!

Kram/Maria

En fantastisk kurs som gett mig massor av nya insikter och förklaringar till frågor jag haft. Det kommer ta ett tag att smälta allt men jag kommer definitivt gå någon mer kurs. Stort tack till dig och massor av kärlek

Kram Astri

Med blandade känslor kom jag till denna helgkurs. Viste inte om det var seriöst osv.  2 dagar har gått nu och jag känner tacksamhet, uppvaknande, tillit, och stor respekt för Solkarina. Hon undervisar med tydlighet och självdistans som jag uppfattar väldigt seriöst. Jag ska gå Reikikursen till att börja med

Tack! Annikka

Det har kännts väldigt bra. Fantastiska upplevelser – och känsla att jag kan.  Du inger en känsla av att man törs ställa hurdana frågor som helst. Och förklarar så bra och lugnt. Känner mig väldigt nöjd. Tack så mycket

Hälsningar Gunbritt

Det har varit en jättebra helg för mig. Har slappnat av i tankar. Känner inspiration flöda och jag känner stor glädje och tacksamhet. Tillförsikt

Kram Maggan

Kursen var jättebra! Fick mycket att fundera på och reflektera över. Det känns som man kan hitta sig själv och sin livsväg efter denna helg. Nu gäller det bara att hålla kvar känslan och fortsätta öva när vardagen kommer.  Stort tack.

Från Birgitta

En mycket spännande och givande kurs. Jag vill gärna lära mig mer och förstå och bli bättre på de olika delarna på kursen. Trevliga och intressanta människor på kursen. Mycket som jag inte visste något om tidigare och bra förklaringar. Jag kommer säkert att gå flera kurser och köpa böcker.

Kram Jenny
 
Denna kursen har varit otroligt lärorik och rolig. Jag har lärt mig mycket nytt och börjat lita mer på min intuition, mig själv efter de övningar vi gjort.  Du har delat med dig generöst av det du har att berätta och lära, visa. Allt vi gjort har varit roligt och jag har fått en varm känslia i hela kroppen före/under och efter varje övning
Tack för dessa dagar
Cecilia
 
Tack varma fina Solkarina!
För en fantastiskt fin helg där jag lärt mig massor i min andliga utveckling. Jag är mycket glad och stolt över att ha fått träffa Dig personligen och fått ta emot dina fina gåvor.
Kärlek till dig och varma kramar 
Ulf
 
Har varit en fantatisk helg med många verktyg, nya och äldre, att använda. Efter min tvekan till att gå och bestämma mig att göra så är jag nu tacksam. Har kommit ytterligare ett steg närmare i min utveckling och till mina mål. En magisk enkelhet i "utlärandet" av Solkarina
Tack
Annelie
 
En helg till med insikter där jag själv känner att jag går från klarhet till klarhet. Du har ett fantastiskt sätt att leda kurs med din tydlighet och ödmjukhet.
Anna 
 
En mycket givande kurs. Med bra kunskaper och nya verktyg. Där man själv får göra sin egen väg. Alla dessa dimensioner, chakrastegen och mycket mer. Gav verkligen en ahaupplevelse.
Annu ett stort tack och många kramar til dig
Karina
 
För mig har denna helgen gett mig lite fler verktyg till att arbeta med min förmåga. Många tnkar och funderingar har blivit bekärftade. Samtidigt har jag nog fått minst lika många nya frågor, den de går alla i samma riktning ich nu vet jag var jag ska hitta svaren. Jag är så glad att jag valde denna vägen vid mitt vägskäl
Tack 
Carina
 
Du är en varm person och det är lätt att få in det du säger.  Jag hoppas vi ses igen. Stort tack för dessa dagar.
Marie
 
Jag har fått vara med om en fantastiskt givande helg. Utvecklande. Jag har lärt mig många nya saker och det har hänt saker i min mediala utveckling  också. Jag är "hög" på en massa energier i kroppen. 
Solkarina du har en djup brunn av kunskap och jag är så tacksam för att få ha tagit del av lite av detta.
Det har varit omväxlande och allt har påverkat mig på flera olika sättt. Jag ser och förstår att jag kan. Jag vill så gärna lär mig mycket mer. Jag hoppas vi ses igen. Längtar efter att få mer kunskap från dig.
Tack
Gunilla
 
Lärorik kurs. Bra på att förklara och anpassa innehållet efter gruppen. Du är kunnig i det du lär ut. Många komplexa ämnen vi pratade om kan överfokuseras till vardagen. Lättsam atmosfär i gruppen. Kul att du är så mån om att vi ska förstå och delar med dig av allt. Kursen överträffade väldigt mycket mina förväntningar. Akasha-biblioteket och energistädningen kommer jag att försöka använda varje dag. 
Tacksam för att du gav kursen
Daniel
 
Jag kom med en förväntan att få veta om min väg, kände redan vid anmälan att jag skulle få något viktigt med mig på denna väg. Trodde jag skulle få någon slags bekräftelse. Men det jag mötte var SÅÅÅ mycket mera. Jag lär mig att leva verkligen. Allt var verkligen av vikt och av så stor betydelse.  Jag skulle vilja kalla det lär dig leva livet helg. Jag har sett, lärt och blivit mer av mig själv och varje del i kursen berörde mig.
Tack så innerligt
Thea
 
Många insikter och redskap att använda på min väg framåt. Tack för Nycklar som öppnar.
Ingalill
 

 

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB