Medialitet, Andlighet, Healing

Så säger de som fått kosmisk omprogrammering

28.07.2016 12:08

2016 Omprogrammeringen va det bästa jag gjort.har kommit till en helt annan nivå i livet.blivit mer harmonisk o lugnare,visare rent av.hör o ser på ett helt nytt sätt.så tack fina solkarina. Du får gärna ha med detta i dina skrifter. kram Evabritt

*******

2016 Men först kan jag säga att efter kosmisk omprogrammering har mitt sinne blivit lugnare och att jag lever med ljuset och inte i den vibration som döda som inte gått över finns. Känner och märker att jag inte känner eller hör som jag gjorde innan. Har tänkt på det och är tacksam att leva i de högre vibrationerna. känner att mitt hem är fridfullt. Fick även kommentarer om det efter KO att jag förändrades, blev lugnare och gladare.

XX

*******

2016 Innan jag gjorde den här omprogrammeringen hade jag inga minnen från min barndom. Bara vissa fragment och vad andra berättat om. Jag var väldigt osäker och trodde inte på vad jag kunde såg bara att alla andra klarade av saker men inte jag. Hade byggt upp ett skal/skydd runt mig

Efteråt: 

Jag ser minnen från min barndom och tidigare än så. Vilket känns helt fantastiskt eftersom jag längtat efter att få veta. Längtat att på ett naturligt sätt berätta om saker som hände mig eller som jag varit med om och upplevt. Roligt att kunna berätta om för mina barnbarn och de tycker att det är kul att lyssna.

Kände också att mitt skal/skydd jag satt upp runt omkring mig började krakelera och har ramlat bit för bit. Kände hur jag blev starkare och starkare i min tro på mig själv och för av vad jag kan. Äntligen vågade jag stå upp för mig själv och den kunskap jag har och har skaffat mig. Det kändes väldigt och stort när jag insåg det. Vågade äntligen sätta upp mina diplom, visa för hela världen att jag kan.

Har blivit mer fokuserad. Gör klart saker som kommit efter en efter en. En härlig känsla att inte välja bort än bara på ett enkelt sätt ta tag i och färdigställa saker, projekt eller vad det än är en efter en. Har också fått en egen vilja att stå för mina val och mål. Att äntligen se hur jag kommer närmare det jag själv vill utan att tänka på vad andra tycker.

Kan idag säga ifrån och fokusera på det jag själv vill i vardagen. Det gör inte lika ont i hjärtat att säga nej. Även om det känns så blir den känslan mindre och mindre.

Jag har också fått en större känslighet att se och lyssna inåt. Förstå vad det är som kommer till mig och litar på det. 

Jag är otroligt tacksam över att fått den här omprogrammeringen den har tagit mig flera enorma kliv framåt. 

Tack Solkarina för det fina jag fick av dig, det betyder mycket för mig. XX

*********

2016 Min kosmiska omprogramering

Det har gått fyra månader sen jag fick min kosmiska omprogramering. Jag var väldigt trasig vid tidpunkten och hade svårt att känna ett syfte med livet. Jag led av självmordstankar och katastroftankar. 

Under själva omprogrameringen så upplevde jag lite fysiska känningar i kroppen som att det drog lite i mina ben och pirrade i armarna. Inget av obehag, tvärt om. I övrigt så kände jag ett lugn i sinnet. Jag kände mig  trygg och väl omhändertagen.

Efter omprogrameringen så infann sig en tystnad i kroppen. Jag kände mig tom och en känsla av att vara själv i min egen kropp. 

Det var så tydligt och kan inte beskrivas på annat sätt än att jag kände mig ensam i min kropp. Som ett oskrivet blad. 

Det har varit 4 tuffa månader men idag har jag ett helt annat fokus än vad jag tidigare känt. Jag är mer strukturerad och vågar ta tag i saker. 

Jag jobbar mot mina rädslor i ställer för att vara en slav under dom. Jag har insett att det är okej att säga nej. Det är okej att sätta sig själv först. Mina nära tycker om mig ändå. 

Många viktiga sanningar har landat hos mig och jag lyssnar mer på mig själv än alla andra. 

Jag har en bit kvar och behöver fortsätta att jobba aktivt med mig själv men jag gör det nu med en helt annan målsättning och fokus. 

Väldigt glad och tacksam för denna behandling. 

Många kramar XX

*******

2016 Hej Solkarina!

Jag hade samtal efteråt och det där framkom att mina organ var väldigt ansträngda. Det fick mig att styra upp kosten och ta bort sånt jag egentligen inte tål och om det är omprogrammeringen eller motivationen  jag fick av vetskapen om organen vet jag inte men till exempel kaffe (som varit min stora drog) är inte lika gott längre och jag kan inte dricka lika mycket även om jag inte lyckats sluta helt med det ännu. Rödvin har jag också tyckt mycket om men bara druckit en gång efter programmeringen. Jag har haft en mani på Marabouchoklad under en längre tid som släppte efter omprogrammeringen (ca ett år). Tack och lov :) Under samtalet sa du att jag inte skulle experimentera med pulver istället för mat, typ proteinpulver och jag hade svårt att ta till mig det för jag tänkte att sånt åt jag ju ändå inte. Men sen kom jag på att jag köpt massor av olika superfruit pulver, spirulina etc, och att det säkert var det som jag inte skulle peta i mig.

Jag "känner" mycket mer när jag yogar och mediterar och har mer upplevelser som till exempel att höger kroppshalva är större än den vänstra osv. Sånt har jag inte känt förut. Jag har en speciell känsla i huvudet ofta, speciellt när jag sitter och trär malor i kristall eller håller på med kristaller överlag, men den kan komma lite när som, lite som sockerdrickskänsla över huvudsvålen.

Under ett par veckor efter omprogrammeringen hade jag ett konstigt ljud i öronen kontinuerligt, som om de höll på att kalibreras, men det har minskat nu och jag hör det bara svagt om jag fokuserar. ( det är en frekvenshöjning/ Solkarina )

Det är väl vad jag kommer på. Det känns spännande att fortsätta följa utvecklingen under yogan och meditationen och jag är glad att jag gjorde den.

( observera att det som kommer upp under omprogrammeringen är inte generellt för alla människor utan för DEN som det gäller, Solkarina)

XX

******

Under en väldigt lång tid har jag haft en massa ”måsten” på mig. Det har varit att skjutsa och ta hand om barn, tagit hand om en dement pappa samt hans hus som är i behov av reparation, renoverat mitt eget hus och skött ett heltidsarbete. Har jag inte gjort det har det inte blivit gjort. Ibland har jag varit så trött och nära bristningsgränsen men har till slut tagit ut den sista energi som finns och bara kämpat på och gjort.  Jag har visserligen fått stöd av nära men i slutändan är det ändå jag som har fått gjort. Jag känt mig deprimerad, ensam,  fångad och helt oförmögen att förändra situationen.  Ibland har jag tänkt när ska jag få leva? Är det bara jag som kan få saker att hända? Men i nästa sekund tänkt sluta det är så här att vara vuxen. Jag har försökt med att ge mig egen-tid men bevisligen har energiuttaget varit högre än energiinsättningen.

Insikten kom till mig att jag behövde en kosmisk omprogrammering. Jag har gått kurser för SolKarina tidigare och är väl medveten om att hon har en unik förmåga utöver det vanliga jämfört mot andra andliga lärare. SolKarina har en förtroendeingivande, medmänsklig utstrålning, samtidigt en pondus och är nytänkande utanför ramarna. För att beskriva vad jag menar att hon tänker utanför ramarna är att när hon pratar med mig inser jag att hon har rätt och jag undrar för mig själv varför jag inte tänkt i de här banorna tidigare. Saker blir plötsligt självklara och enkla.  Jag bokade in en tid med SolKarina för en kosmisk omprogrammering.

När den kosmiska omprogrammeringen utfördes upplevde jag ilningar i huvudet och samtidigt kändes kroppen lättare och mer avskalad. Jag hann också börja fundera på ”hjälper man andra människor genom att hjälpa dem när jag istället måste lära dem att hjälpa sig själv”. Efteråt ringde SolKarina upp mig och bekräftade det jag kände och upplevde att jag gick i ett ”segt klister”. VI diskuterade också om att det fanns en utbrändhetsvarning på mig och hur jag ska hantera det. Jag måste skala bort saker till det absolut det viktigaste och nödvändigaste för mig. Vi pratade om ett tidigare liv som gjorde att jag förminskade mig själv och att jag skulle resa på mig och tänka på de goda kvaliteter jag har. Coachningen fortsatte med tips hur jag kan få extra energi för att hantera min vardag. Vikten av att hitta tillbaks till min inre glöd. Utöver det fick jag lite personlig information om mig själv.

I efterhand inser jag att den kosmiska omprogrammeringen räddade mig från utbrändhet och låsningar att hantera vardagen. Jag har också upptäckt att jag har blivit mycket mer klarseende och fått ett annat högre överblickande perspektiv på saker jämfört mot vad jag hade tidigare. Min berättelse om för mycket i vardagen är jag nog långtifrån ensam om.  Har du bekymmer eller för mycket att hantera kan jag starkt rekommendera kosmisk omprogrammering och att jag har en stark övertygelse att det kan hjälpa dig på alla sätt och vis.

XX

*****

 

Kosmisk omprogrammering

28.07.2016 12:08

Så säger de som fått kosmisk omprogrammering

2016 Omprogrammeringen va det bästa jag gjort.har kommit till en helt annan nivå i livet.blivit mer harmonisk o lugnare,visare rent av.hör o ser på ett helt nytt sätt.så tack fina solkarina. Du får gärna ha med detta i dina skrifter. kram Evabritt ******* 2016 Men först kan jag säga att...

Kursutvärderingar

17.10.2017 14:57

Psykometri, energimedvetenhet och orakelkort

Hej Solkarina Jag är så tacksam för denna helg. Roliga övningar älskat varje minut. LIvsuppgift de är ett milt uttryck för vad jag känner, du har gåvan att hela folk, se folk, känna vad man är och det känns bra. Man känner sig trygg med din ledning. Jag kan inte med ord beskriva vad detta...
17.10.2017 11:29

Om Sann Essens

REFERENSER CATHARINA OM SANN ESSENS 04.04.2016 22:41 Hej Solkarina   Jag ska försöka få ner några rader om min upplevelse av utbildningen.   Det började i somras när jag väckte upp något inom mig som jag har burit på så länge jag kan minnas. I min...
23.09.2017 13:13

Sagt på medlemssidorna

Jag blev mycket lycklig för det som du skrivit här.Det påverkade mig starkt och jag kommer att fortsätta besöka shamballa och akasabiblioteket ofta då jag jobbar andligt.Jag är så tacksam för att du bjuder på så mycket fin information och tankarna känns så rätta och kärleksfulla.Jag har nytta av...
16.07.2017 16:59

Tack för bra kurs

Hej Solkarina! Tack för ytterligare en fantastisk kurs i Amadeus Shamansk healing Med vänlig hälsning Anders
08.07.2017 14:54

Mentorskap som är livsförändrande

Ett jättestort och varmt tack för ett helt otroligt bra mentorskapsprogram!   Jag kan inte med ord beskriva hur mycket det har betytt för mig. Det är den bästa utbildningen jag fått. Helt skräddarsytt! Jag uppmanar verkligen alla att gå den! Att få djupdyka och göra en sådan här resa har varit...
30.05.2017 09:03

Kosmisk omprogrammering förändrar mitt liv

nder en väldigt lång tid har jag haft en massa ”måsten” på mig. Det har varit att skjutsa och ta hand om barn, tagit hand om en dement pappa samt hans hus som är i behov av reparation, renoverat mitt eget hus och skött ett heltidsarbete. Har jag inte gjort det har det inte blivit gjort. Ibland har...
30.05.2017 08:56

Mina långa erfarenheter som esoterisk lärare

Firar snart 30 år i samma yrke
28.04.2017 14:53

Mediumutbildning steg 1

Hej Solkarina, tack för en fantastisk helg. Jag hade stor förväntningar och såg med nyfikenhet  på helgen och jag kan bara beskriva den som helt magisk ( informationsrik) Jag känner som med dina böcker att du har ett spårk och ett sätt att lära ut som jag kan ta till mig.  Jag känner mig...
16.03.2017 15:07

Mikaels kursutvärdering Esoterisk rådgivare och medium

Vilken utbildning har du gått och vilken lärare hade du? Esoterisk rådgivare och medium, Solkarina Har du företag eller kommer du att starta företag inom en snar framtid? Jag kommer att starta företag inom snar framtid.  Motsvarade utbildningen dina förväntningar? Ja! det motsvarade mina...
01.03.2017 23:02

Utbildningen gav mig ett lugn

Hej Solkarina!    Utbildningen till esoterisk rådgivare och medium har varit helt klart en av de bästa utbildningar jag gått. För den har jag kunnat tillämpa varje dag. Den är bred. Och den kommer jag alltid att ha med mig. Den gav jag till mig själv utan att egentligen veta vad jag...

Kontakt

Sinnligkunskap AB

kontakt@sinnligkunskap.com

Solkarina besöker hela Sverige

Telefon: 0768-069755

Godkänd för moms och F-skatt

Sök på hemsidan

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB