Medialitet, Andlighet, Healing

Ryggskott och smålfolk

13.04.2016 14:05

 

En kvinna kom till mig för hon hade problem med ett ryggskott. När jag behandlade henne så berättade hon om sitt liv hon hade många arbetsamma erfarenheter. Efter en stund så fick jag se att runt henne stod mycket småfolk. De pekade ivrigt och ville jag skulle lägga händerna där de pekade. Efter en stunds tvekan så gjorde jag som de ville. Jag gav henne Sinnlig Beröringsterapi / Body Harmony och reiki överallt på kroppen där de pekade.

Efter en stund sa kvinnan. Vad konstigt jag har ett ställe efter ryggraden 1 dm långt där jag inte haft känsel på 8 år. Nu känner jag att det bubblar och kommer värme där. Jag berättade då om småfolket jag såg runt henne. då berättade hon att hon också såg dem men tyckte det var så tokigt för hon ville inte lyssna på dem. Hon var rädd för vad andra skulle tycka.Från den dagen accepterade och lyssnade hon till dem, hon kunde få mycket hjälp av dem. Hon fick också tillbaka känseln i ryggen. Dagen efter så mötte jag henne av en "slump" på affären.Ryggskottet var borta hon skuttade fram, när hon kommit till mig dagen före så hade hon gått som ett dubbelvikt V. 

Detta kan du läsa mer om tillsammans med andra mirakulösa healingar som Solkarina skrivit om i boken Munay ki andiska traditioner och shamanism

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB