Medialitet, Andlighet, Healing

Portalen och frekvenshöjningar mellan 2015-2018

14.01.2016 15:46
 
Jorden befinner sig i en ekliptisk bana ( se bilden) som består av 26000 år ekliptiskbana
 
Vi har under 13 000 år seglat efter ena sidan av denna ekliptiska bana för att 2012 vara vid en öppning, en portal där vi kommer att gå till den andra sidan av den ekliptiska banan. När detta skedde gick vi in i en  ny tidsålder med mer medvetenhet, kunskap och insikt. Anledningen att vi kan göra det är för att de projiceringar vi får när vi är på den andra sidan av den ekliptiska banan. Vi genomströmmas helt enkelt av ny vibrationer som kommer att gå in på cellnivå på oss och transformera våra kroppar till högre dimensioner.
 
Det innebär inte att vi dör i våra kroppar!! Det innebär att vi expanderar i vårt medvetande. För att kunna göra detta är öppnandet av hjärtat en viktigt nyckel. Det är genom att öppna hjärtat ( 4 dimensionen) som vi kan få tillgång till den femte dimensionens kunskap. Många lärare är här nu från den femte och sjätte dimensionen för att hjälpa till i den tid vi står inför.
 
Det är en av anledningarna till att omvärlden ser ut som den gör. Egot, de lägre krafterna, lägre känslor och tankar som funnits tidigare när vi var på den andra sidan under 13 000 år. Kommer inte längre att ha oss i sin kraft. Genom den portal vi går igenom den 23-26 september 2015 så byter vi totalt ekliptisk bana. Det känner många människor av genom att de har en illusion av att de mår dåligt fast det handlar om en energiförändring inombords.
 
Eftersom det är en ljusare väg så kommer de skuggor människor bär inom sig och sånt som gömmer i garderoberna att bli synligt.
 
Det går inte när vi går in i den nya tidsåldern och den andra ekliptiska banan att ha tung energi kvar. Den vill bort och ut! Därför ska du inte göra motstånd utan söka dig till metoder och lärare som kan hjälpa dig genom den stora förändringen.
 
Nefertiti kosmisk healing är en sådan metod som höjer vibrationerna och synliggör präglingar hos människor. Det är också den nya kanaliserade metoden Sann Essens.
 
Utbildningen Sann Essens och dess energiöverföringar hjälper människor att hitta den Sanna Essensen inom sig, andra kallar det gudomlighet, kosmiskt flöde, divine, mm. De 12 änglarna är vibrationsnivåer som vårt kosmos består av. Genom att integrera dem inom sig i utbildningen kan man vara delaktig i att hjälpa människor att transformeras.
 
Det är nu vi har möjlighet att bli och vara våra sanna jag. Det är därför många människor upplever svårigheter i sina liv. Den Sanna Essensen ropar på dig. När du får detta skifte i medvetandet expanderar det och du kan då få tillgång till fler dimensioner och högre medvetanden. Svårigheter och problem försvinner då de tillhör den tredje dimensionens medvetande.
 
Det skifte hela jorden går igenom kommer att nå alla människor. Många andliga egon kommer att upplösas och de sanna mästarna framträder när människor mer och mer börjar leva meningen med sina liv. Det blir tydligt hur man inte kan tänka högre medvetande utan lever det istället.
 
Tillhör du dem som har det svårt på olika sätt i livet. Var medveten om den transformation som pågår och gör vad du kan för att vara med i processen. förstå den och inte motarbeta den. Motstånd är inget annat än präglingar som lämnar dig för den Sanna Essensen som vill flöde i samklang med kosmos.
 
Var befinner du dig i livet just nu? Jag ger dig gärna råd på övningar och metoder som hjälper dig att släppa ditt andliga ego, och istället  börja arbeta med det kosmiska flödet inom dig. Välkommen till utbildningen Sann Essens som kommer att hjälpa dig att bli den du egentligen är.

Nyheter

10.12.2017 15:47

Shamballa kurserna 2018

Nu är det dags att boka Shamballa kursen i Umeå eller Göteborg sommaren 2018. Platserna är begränsade. Har du inte gått den esoteriska utbildningen för mig så behöver du den förberedande kursen som...
10.11.2017 11:36

Tidskriften Dimensionell kunskap

Tidskriften är på 20 A4 sidor och skickas hem till dig i kuvert. En riktig papperstidning Ordinarie pris för Magazinet är 169 kr introduktionserbjudandet gäller november ut när du bokar. Vissst är...
19.09.2017 16:05

Delfi transformation en speciell ny behandlingsmetod

Tillbaka efter min resa i det klassiska Grekland kommer jag med många nya metoder, insikter och annat smått och gott i bagaget. Läs mer här
06.08.2017 19:28

Kursstart i Uppsala 16-17 december

Kursstart i Uppsala för esoterisk rådgivare & Medium & Änglamedium Några få platser kvar. Vi ses / Solkarina

Kontakt

Sinnligkunskap AB

kontakt@sinnligkunskap.com

Solkarina besöker hela Sverige

Telefon: 0768-069755

Godkänd för moms och F-skatt

Sök på hemsidan

Bloggat

18.01.2018 09:14

Vad är uppstigning och nedstigning

Solkarina berättar om den andliga utvecklingsvägen för varelser
18.01.2018 08:55

4 karmiska nivåer

Här kan du lyssna på en föreläsning med mig om de 4 karmiska nivåerna
11.01.2018 12:20

En mästares tankar på 1100-talet

På vår bloggportal Dimensionell kunskap kan du nu läsa om en fantastisk mästare på 1100-talet som vi kan lära av än idag   Läs mer här
02.01.2018 21:33

Självkärlek

Hur är läget med din självkärlek. Finns den och vad kan du göra. Lyssna på vår kanal.
01.01.2018 14:38

12 chakra föreläsning, dimensionsvandring och varelser i olika dimensioner

De elever som går utbildning för mig får den här kunskapen med sig. Den går förstås inte att läsa sig till i böcker men vill du veta mer rekommenderar jag min bok andliga guider och änglar. 12 nivåer...
25.12.2017 09:53

Attraktsionslagarnas 3 nivåer

Visste du att attraktisonlagarna har olika nivåer. För att nå ditt mål bör du vet vilken du ska använda Mer om det i samtalet

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB