Medialitet, Andlighet, Healing

Portalen och frekvenshöjningar mellan 2015-2018

14.01.2016 15:46
 
Jorden befinner sig i en ekliptisk bana ( se bilden) som består av 26000 år ekliptiskbana
 
Vi har under 13 000 år seglat efter ena sidan av denna ekliptiska bana för att 2012 vara vid en öppning, en portal där vi kommer att gå till den andra sidan av den ekliptiska banan. När detta skedde gick vi in i en  ny tidsålder med mer medvetenhet, kunskap och insikt. Anledningen att vi kan göra det är för att de projiceringar vi får när vi är på den andra sidan av den ekliptiska banan. Vi genomströmmas helt enkelt av ny vibrationer som kommer att gå in på cellnivå på oss och transformera våra kroppar till högre dimensioner.
 
Det innebär inte att vi dör i våra kroppar!! Det innebär att vi expanderar i vårt medvetande. För att kunna göra detta är öppnandet av hjärtat en viktigt nyckel. Det är genom att öppna hjärtat ( 4 dimensionen) som vi kan få tillgång till den femte dimensionens kunskap. Många lärare är här nu från den femte och sjätte dimensionen för att hjälpa till i den tid vi står inför.
 
Det är en av anledningarna till att omvärlden ser ut som den gör. Egot, de lägre krafterna, lägre känslor och tankar som funnits tidigare när vi var på den andra sidan under 13 000 år. Kommer inte längre att ha oss i sin kraft. Genom den portal vi går igenom den 23-26 september 2015 så byter vi totalt ekliptisk bana. Det känner många människor av genom att de har en illusion av att de mår dåligt fast det handlar om en energiförändring inombords.
 
Eftersom det är en ljusare väg så kommer de skuggor människor bär inom sig och sånt som gömmer i garderoberna att bli synligt.
 
Det går inte när vi går in i den nya tidsåldern och den andra ekliptiska banan att ha tung energi kvar. Den vill bort och ut! Därför ska du inte göra motstånd utan söka dig till metoder och lärare som kan hjälpa dig genom den stora förändringen.
 
Nefertiti kosmisk healing är en sådan metod som höjer vibrationerna och synliggör präglingar hos människor. Det är också den nya kanaliserade metoden Sann Essens.
 
Utbildningen Sann Essens och dess energiöverföringar hjälper människor att hitta den Sanna Essensen inom sig, andra kallar det gudomlighet, kosmiskt flöde, divine, mm. De 12 änglarna är vibrationsnivåer som vårt kosmos består av. Genom att integrera dem inom sig i utbildningen kan man vara delaktig i att hjälpa människor att transformeras.
 
Det är nu vi har möjlighet att bli och vara våra sanna jag. Det är därför många människor upplever svårigheter i sina liv. Den Sanna Essensen ropar på dig. När du får detta skifte i medvetandet expanderar det och du kan då få tillgång till fler dimensioner och högre medvetanden. Svårigheter och problem försvinner då de tillhör den tredje dimensionens medvetande.
 
Det skifte hela jorden går igenom kommer att nå alla människor. Många andliga egon kommer att upplösas och de sanna mästarna framträder när människor mer och mer börjar leva meningen med sina liv. Det blir tydligt hur man inte kan tänka högre medvetande utan lever det istället.
 
Tillhör du dem som har det svårt på olika sätt i livet. Var medveten om den transformation som pågår och gör vad du kan för att vara med i processen. förstå den och inte motarbeta den. Motstånd är inget annat än präglingar som lämnar dig för den Sanna Essensen som vill flöde i samklang med kosmos.
 
Var befinner du dig i livet just nu? Jag ger dig gärna råd på övningar och metoder som hjälper dig att släppa ditt andliga ego, och istället  börja arbeta med det kosmiska flödet inom dig. Välkommen till utbildningen Sann Essens som kommer att hjälpa dig att bli den du egentligen är.

Nyheter

19.09.2017 16:05

Delfi transformation en speciell ny behandlingsmetod

Tillbaka efter min resa i det klassiska Grekland kommer jag med många nya metoder, insikter och annat smått och gott i bagaget. Läs mer här
06.08.2017 19:28

Kursstarter i september fåtal platser kvar

Passa på när jag är i närheten där du bor. Ofta startar jag bara upp kurserna vartannat år. Esoterisk rådgivare kommer att gå för sista gången i Umeå med start den 14-15 oktober i Göteborg är...
19.08.2016 11:27

Senaste

Träffas oss på Stora Nolia i Umeå den 5-13 augusti du får veta mer om våra kurser, behandlingar, vi säljer kristaller och böcker. Du kan få medial vägledning varje dag 20 minuter. Förhandsboka din...
19.08.2016 11:25

Kurser och utbildningar

Hos oss hittar du både distansutbildningar och fysiska utbildningar i hela Sverige. Aktuella kursstartar just nu Esoterisk rådgivare & Medium & Änglamedium i Uppsala, Umeå och Göteborg. Passa...

Kontakt

Sinnligkunskap AB

kontakt@sinnligkunskap.com

Solkarina besöker hela Sverige

Telefon: 0768-069755

Godkänd för moms och F-skatt

Sök på hemsidan

Bloggat

31.08.2017 15:14

Grattis till vinnarna från Noliamässan

Birgitha Landfors i Örnsköldsvik vann paketet värt 1000 kr. Grattis Mark Yarn från Skellefteå vann en behandling med Shamballa blessing. Grattis Vinnarna meddelas via mejl och telefon.
20.08.2017 20:25

Avslutning Sann Essens, änglamedvetande och Galaktisk tårta

I helgen har jag träffat gruppen för sista gången när vi hade 4 steget i Sann Essens. Jag blir verkligen berörd av alla de fantastiska människor jag ständigt möter.Vilka människor de finns. Jag är...
09.08.2017 05:52

Stora Nolia mässan Umeå augusti 2017

Nu har vi haft toppenfina dagar på Stora Nolia i Umeå. Vi finns i monter 454 i hall 4. Varje dag kan du få medial vägledning 25 minuter för 250 kr. Du kan köpa böcker, smycken prata med mig Solkarina...
06.06.2017 21:55

Auran är en levande process

Vi har inte bara en aura, varje dimension har en egen aura. När vi lär, utvecklas och får insikter genom livet så expanderar vårt medvetande och så även vår aura. Desto mer kunskap vi får desto fler...
30.05.2017 10:35

Vi slutar sälja änglakort och tarotkort

Nu slutar vi sälja tarotkort och änglakort. Det kostar mer än det smakar!!  Möjligheten kommer endast att finnas kvar för de elever som går våra utbildningar
28.05.2017 21:38

4 kanaliseringar med 4 olika ärkeänglar

Du kan här lyssna på 4 olika kanalieringar med ärkeänglarna        

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB