Medialitet, Andlighet, Healing

Nya äventyr

19.07.2016 23:14

Med en bruten arm kan man inte göra så mycket! Förutom förstås att bjuda in vänner att följa med på marknad. 

Sinnligkunskap med Solkarina har varit både på Vännäs marknad och Åsele marknad i Norrland. Där fick vi förmånen att träffa många av de vänner runt om i Norrland som läst våra böcker och samtala om livet och livets magi! Eftersom Solkarina har en bruten arm så följde vänner och familj med för att passa upp, sälja och möta människor. Tack till Catharina som var med i Vännäs och Maggan som var med i Åsele och hjälpte till att förgylla vårt tält.

Först vill vi visa att även vi på Sinnligkunskap hittar Pokemon, eller Pokemon hittar till oss 

 Tre damer eller Pokemon hittade fram till vår monter i Åsele

Så här fint var det i Åsele, Fredrika

  

Många stannade och tittade på våra fina kristaller, stenar och böcker

      

   

Ingen tvekan att vi var ett udda inslag på marknaden med kristaller, stenar och böcker. Många glada ansikten mötte oss . Människor shoppade remar, godis, strumpor och sånt man köper på marknad ni vet! Vi ville visa att vi finns och bjuda in människor vi mötte till höstens kurser.

 Av dessa vackra halsband med läderrem finns det några kvar som du kan köpa för marknadspris 60 kr inklusive frakt och läderrem. Det är 7 sorters stenar en för varje chakra läs mer

Det var trevligt att se att damer i alla åldrar köpte ringar både med stenar och änglavingar. Det blev en del Swishar kan man lugnt konstatera.

Några vackra änglafångar hade vi också med oss.

Jag avslutar med en änglakram till alla människor vi mötte på markanden som var så entusiastiska och inspirerande. Denna bild kommer från ett av de duschdraperier vi säljer med änglamotiv det finns också i Buddha. Läs mer

Tack till er alla // Solkarina

 

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB