Medialitet, Andlighet, Healing

Nefertiti kosmisk healing

10.01.2016 17:06

Om

Nefertiti Kosmisk Healing är en varm, kärleksfull och mycket högvibrerande healingenergi.

I Nefertiti Kosmisk Healing använder vi oss av samma manualer. Alla lärare har därför samma material de arbetar efter. Det finns också färdiga scheman för hur helgkurserna ska se ut. Alla som vill kan lära sig metoden eller bli lärare och lära ut metoden.

Metoden bygger på erfarenheter av helande som Solkarina gjort sedan 1990. Du behöver inga förkunskaper för att lära dig Nefertiti Kosmisk Healing. Efter avslutad lärarkurs kan du själv lära ut Nefertiti Kosmisk Healing och kan då vara med på hemsidan.

I samtliga kurser använder vi oss av initieringar det är vägledda meditationer som hjälper dig att göra dimensionella resor för att öppna upp ditt kosmiska medvetande. 

När vi ger NKH skapar vi ett heligt utrymme där änglarna, mästarna, galaktiska guider och gudinnorna gör energiarbetet. Vi gör det inte själva. Det innebär att varje klient alltid får exakt vad de behöver vid varje session. Vi arbetar genom 144 dimensioner.

Metoden är enkel att lära sig och mycket älskad av de som gått kursen.

I steg 2 får du lära dig mycket kraftfulla metoder för egen andlig utveckling för att höja vibrationerna och öppna upp för ett starkt kosmiskt flöde och skicka på distans.

 M anualen för Nefertiti kosmisk healing är boken Nefertiti kosmisk healing.

Vad är en initiering

Det innebär att du väcker ett minne du bär inom dig. Allting och all kunskap finns inom oss människor.Genom initieringar så väcks den kunskapen. Det är som att stämma en gitarr, för att veta vilken ton gitarren ska ha behöver du höra den någonannanstans ifrån. Initieringar är olika ceremonier man gör för att bli medveten om en viss kunskap. Därför är initieringar viktiga. I allting du lär dig i samhället så har du lärare som först visar hur du ska göra, då väcks din medvetenhet och sedan kan du göra det själv. Så fungerar det också i NKH där du får initieringar, väcker minnen som gör att du kan väcka och höja din egen medvetenhet och vibration


 

 

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB