Medialitet, Andlighet, Healing

Myten om Kristallskallen

26.02.2016 00:16
Maya kalendern startade den 13 Augusti 3114 FK och slutar den 21 december 2012.
 
De forntida Maya stammarna har fört en legend vidare om de 13 kristallhuvudena som ska rädda världen från en katastrof.
 
Från tiden då människor bodde på alla 12 planeterna så fanns det 13 kristall huvuden kvar.
 
Dessa forntida människor lämnade dem till människorna på Atlantis som sedan lämnade dem till Maya indianerna. När man sammanför dessa skallar så avslöjas information hur människan skall undvika framtida katastrofer. Skallens käke sitter löst i förhållande till huvudet. Det sägs att dessa kan tala och berätta om svunna tider. Om man skulle göra en likadan skalle som den som hittats 1924 så skulle det ta 300 år att åstadkomma det.
 
De fungerar ungefär som jättelika datorer.
 
Forskare på laboratorium på Hewlett Packard  1970, säger att deras vetenskapsmän och forskare inte kan förklara hur dessa skallar har kunnat tillverkas utan instrument och verktyg som finns i nutid. Det krävs verktyg som utsätter kristallen för värme, hetta och vibrationer. Det finns inga spår på Kristallen av det.
 
Flertalet förfalskningar? har dykt upp i modern tid den enda som har en lös käke är den som Anna  hittade 1924. Anna fann skallen inuti ruiner som tros ha varit ett tempel. När hon fann skallen saknades käkbenet. Det återhittades sedan tre månader senare en bit därifrån när utgrävningarna fortsatte. Det finns även enklare varianter av dessa skallar som dykt upp på olika platser i världen.
 

 

 
 
 
 
 

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB