Medialitet, Andlighet, Healing

Om Solkarina

08.04.2016 19:50

Vem jag är, just nu.

Jag är en andlig lärare och mystiker som hjälpt människor att utvecklas till sin högsta potential under många år. Jag har skrivit 12 böcker  och kanaliserat 15 healingmetoder. Jag är född i Norrland 1962.

Jag startade mitt första företag 1989 och började utbilda människor 1993. Idag arbetar jag i familjeföretaget.

Jag är mamma till 6 vuna barn och farmor/mormor ( vilket jag skulle vilja/önskar få vara fullt ut, mer). 

Jag har genom åren arbetat, genom privat företagande, tillsammans med studieförbund, arbetsförmedling, Eductus och andra sammarbetspartners.

Jag är stjärnfödd och på så vis också en modern Shaman. Jag har tydliga och klara minnen med mig från tiden innan den här kroppen, tiden i min mammas mage och min livsupgift är tydlig och klar för mig. Det har den varit sedan början av 1990 talet.

Mina svåra allergier och överkänsligheten mot kemikalier har jag haft i hela mitt liv. Detta har också påverkat mig mycket och min förmåga att arbeta, röra mig i offentliga sammanhang och möta människor på olika sätt. Jag tål inga kemikalier alls och vårat samhäller är fyllt av detta i parfymer, hårprodukter, sköljmedel osv. När jag var yngre fungerade det ok men som medelålders tål inte kroppen längre de stora påfrestningarna från alla kemikalier. Detta begränsar min arbetsförmåga och har lett till att jag skrivit böcker, distanskurser och olika utbildningar. Tack vare överkänsligheten har jag alltid haft förmågan att "hålla kvar" mina kontakter med de andliga dimensionerna. Jag kan tex inte gå en vanlig promenad ute då jag inte tål avgaserna från bilarna. Det är också en av anledningarna till att jag idag mest har kurser på helgerna, längre utbildningsprogram och kan vara mer ledig på vardagarna för hälsans skull.

Jag utbildar för närvarande Esoteriska rådgivare & Sann Essens terapeuter & Reikiterapeuter & Nefertiti kosmisk healing . Jag tar också emot via telefon när tid finns medial vägledning.

Jag är här på jorden just nu för att hjälpa människor utvecklas andligt och med stor kärlek till sin sanna essens. När man ser på var världen idag är på väg så är mitt uppdrag på jorden tydligt. 

MItt tankesätt och uttryckssätt är helt och hållet den femte dimensionens. De 3 dimensionella strukturerna är något jag arbetar mycket med att lära och förstå. Jag är en sann entrerprenör och kreatör.

Vi människor är ett med varandra, djuren, naturen, kosmos, den separation vi lever i separerar oss inte bara från oss själva utan från att leva livet fullt ut. Livet är utmaningar och vi kan alla klara dem om vi samarbetar.

När vi öppnar våra kosmiska hjärtan kan vi både se och förstå livsplanen och det är min uppgift att hjälpa dig med det. Det är vad jag hjälper människor med under de utbildningar, energiavläsningar, mediala sittningar som jag erbjuder via Sinnligkunskap.

 

 

 

 

.

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB