Medialitet, Andlighet, Healing

Den som känner sig själv känner andra

28.04.2017 15:34

Det har tagit mig många år att finslipa mina kunskaper och sedan förmedla dem vidare till andra. Idag både vet och känner jag att jag är en bra lärare, en bra andlig lärare och bra på att utbilda människor i självkännedom och andliga, mediala tekniker. Men, 30 års erfarenhet av energiarbete med människor ger förstås resultat. För mig är det viktigt att alla människor hittar sin väg, det de är bra på och kan följa hjärtat när det sjunger för dem. För det finns egentligen bara en väg vi kan gå. Och det är vår egen. När vi följer andra så kommer vi längre och längre bort från den väg vi är ämnade att gå. Det kan då bli kostsamt att hitta tillbaka. Jag hjälper dig på alla sätt att göra det. De verktyg jag använder är mina utbildningar och behandlingar, tjänster.

Med önskan om en fin Valborg och 1 maj.

Kursutvärdering april 2017

*******

Hej Solkarina, tack för en fantastisk helg. Jag hade stor förväntningar och såg med nyfikenhet  på helgen och jag kan bara beskriva den som helt magisk ( informationsrik) Jag känner som med dina böcker att du har ett spårk och ett sätt att lära ut som jag kan ta till mig.  Jag känner mig tacksam och berikad med ny kunskap och ser fram emot att få utöva och praktiser mer hemma.  Denna kurshelg har visat mig ytterligare att det var helt rätt beslut att välja dig som mentar och att gå din kosmologi.

Tack för en trevlig helg

Kram Sofia

*******

Jag är upprymd och det är rätt ord att beskriva helgen. Jag känner glädje och tacksamhet att du har tagit emot mig som elev. Helgen har varit givande för mig. Allt har varit lätt och enkelt att förstå. En harmonisk grupp jag ser fram mot nästa träff

A

*******

En kanonhelg. Jag har lärt mig så mycket. Störst och viktigt för mig att lita på mig själv. Ser verkligen fram med skräckblandad förtjusning vad som kommer näst. Du är så tålmodig, ödmjuk och vägleder oss på ett mycket trevligt vis. Helgen var för kort.

Tack för denna utvecklande helg

Viktoria

*******

Den här helgen har verkligen fått mig att inse och förstå mycket av det jag funderar över. Jag känner att det är helt rätt för mig. Många frågor och funderingar som jag fått svar på. Jätteintressant och det är med spänning som jag ser fram till nästa tillfälle. Nu kan jag börja lita på det jag får till mig. Tacksam för all hjälp och stöttning för hur jag ska tänka, göra, och det har du verkligen givit mig.

Maria

*******

Det har varit en spännande och lärorik helg där känslan har varit att ”det inte finns några dumma frågor”. Tar med mig många nya intryck och verktyg att arbeta vidare med för min personliga utveckling. Uppskattar mycket ditt ”ickevärderande” sätt att se på saker och ting. Tack och Kram jag ser fram emot nästa träff

Anne

*******

Bra innehåll och man fick bra instruktioner. Gruppen är jättebra! Bra Sammanhållning. Gilla pauserna med godsaker som vi delat det är jättebra.

Kerstin

Det har varit intressant och lärorikt. Lätt och intressant att följa dig.

Fredrik

*******

En underbar kurshelg. Tyckte jag fick lära mig mycket. Jag åker hem i en underbar bubbla. Ser fram mot att lära mig mer

K

*******

Vill bara säga Tack Solkarina! Jag har upplevt denna helg som lärorik, spännande och några aha upplevelser tillsammans med svårigheter. Gruppen är fantastisk och vi delade många tankar och skratt. Tack.

E

*******

En mycket intressant helg där jag lärt mig massor om mig själv och framför allt fått mer tillit. Från att vara tveksam till att jag nog var mogen och skulle klara kursen så Känner jag mig mera trygg och har mer tillit att kursen passar mig. Tack.

Kristina

*******

Tack för en jättebra introduktion på kursen! Du känns jättebra. Du har din sanning som du inte projecerar på oss utan loåter oss bilda oss vår egen. Men du är en jättebra lärare och människa som man kan hitta, hämta så mycket inspiration och kunskap av. Du har en jättefin energi och det märks att du verkligen vill hjälpa oss alla att bli så bra som vi bara kan. Och hitta vår egen väg.

Kram Ellinor

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB