Medialitet, Andlighet, Healing

Kristushealing och Kristusmedvetande

25.07.2016 10:35

Här vill jag dela en elevs berättelse om Kristus healingen och Kristusmedvetandet vecka 3 och 4.

Vecka 3

Varje morgon gör jag meditationen, där jag visualiserar livets blomma som fylls av kristusenergi. Därefter flyger små blommor in i mina chakran uppifrån och ner. Det går mycket fortare och mycket enklare än under de två första veckorna. Fridfullheten och kärleksenergin är mycket stark och jag kan hålla det längre denna tredje vecka. Ibland har jag direkt därefter visualiserat att jag och kristusgestalten står och håller varandra i händerna och sänder healingenergi till jorden. Känner att jag får en väldigt bra kontakt med kristusenergin, när jag första gången försöker kommunicera med honom. Första gången jag själv försöker kommunicera med Kristusgestalten, så bara kommer det ett ordflöde och svar på mina frågor. Ibland kommer bilder, ibland känslor, men mest så bara vet jag vad han säger. Känner mig väldigt trygg och oerhört älskad. Som att ha kommit hem. Någon dag har jag på morgonen gjort meditationen och på kvällen haft min pratstund med kristusgestalten. Då har jag visualiserat blomman och snabbt kännt att energin är där, hållit honom i händerna och bara pratat. Tre gånger sände vi healing på distans till mig själv. De två första gångerna sände vi på morgonen, där jag tydligt deklarerade att jag ville få dem till mig samma kväll ett visst klockslag. Den tredje gången sände vi på kvällen och jag gav instruktioner om att jag ville ta emot det nästkommande kväll. Vid alla tre sändningarna så kändes det som att det pumpade ut kärleksenergi från hjärttrakten. Kraftfullt och bestämt. När jag mottog dem på utsatt tidpunkt så kände jag en djup avslappning och tillfredsställelse. Sov väldigt gott just de nätterna. 

Jag hade inbokad en healing tid med en klient. I och med att jag hade mediterat på kristusenergin på morgonen, så tog det inte lång tid att koppla an till de energierna igen i healingstunden. Min klient satt ner, jag hade händerna på hennes axlar och visualiserade att vi var i livets blomma och insöp dessa fantastiska energier. Jag frågade om Jesus Kristus ville vara med oss och han svarade mig att han redan var där. Först kände jag att energierna strålade ut från min hjärttrakt, men efter ett kort tag så kom det från hela kroppen. Jag visualiserade livets blommor som smälte in i min klients chakran och sen stod jag och kristusgestalten runt henne och uppehöll och förstärkte energin. Efteråt berättade min klient att hon känt sig så omhuldad och älskad. Morgonen efter SMSade hon mig att hon hade sovit djupt och vilosamt och kände sig mycket lättare till sinnet. Att hon fått till sig budskap om vilka hennes skyddsdjur var. Båda hade vi fått in bilder på hennes lilla inre flicka som var lycklig och sprang omkring och lekte.

Vecka 4

Jag fortsätter med rutinen att göra meditationen på morgonen eller så tidigt jag kan den aktuella dagen. Det är en jätteskön start på dan. JAg känner att det går mycket snabbare att komma i kontakt med Kristus. Nästan så fort jag tänker på Kristus så "pirrar" det till. Snabbt fylls jag med denna energi. Det jag  också märker under veckan, framförallt efter första distansinitieringen, är att jag får mer och mer kundalinienergirusningar och effekter. Det känns som om det är en effekt av att jag jobbat så intensivt med denna högre kristusenergi. Jag får bland annat snabba energiblixtar bakom ögonen och ser mer geometriska tecken än någonsin tidigare. En morgon ligger jag i över en timme och bara vibrerar och detta innan jag gjort kristusmeditationen.  Jag tolkar det som att jag samtidigt håller på att anpassa mig till att kunna hålla högre energinivåer och höja mig i frekvens. 

När jag såg veckans uppgift så tänkte jag att nu ska jag testa mig själv att distansinitiera kristusmedvetandet på mig själv som nyfödd. Jag ville helt enkelt stärka mig själv inför det som komma skulle i mitt liv. Jag har haft en tuff barndom, där jag tidigt stängde av och skyddade mig själv genom en tjock energimur, där inget kom in om jag inte själv tillät det. Detta har jag förstått så här i efterhand att det blev min försvarsteknik, eftersom jag var ett ovanligt känsligt litet barn. Under alla år har jag undermedvetet vetat att jag är ovillkorligt älskad och därmed stark. Detta har gjort att jag faktiskt inte gått in i den berömda väggen, även om det varit nära. När jag började initieringen, så bjöd jag in Jesus Kristus Sananda. Det räckte med det och ett kort fokus i hjärtchakrat och så var kontakten där. Jag visualiserade också livets blomma och den lyste så fin, liksom strålade. Jag sa tre gånger högt att det var jag som nyfödd som skulle distansinitieras inklusive födelsedata och plats. Jag såg den sötaste bebisen av alla. Jag började med att sända över livets blommor in i respektive chakra med basen först. För varje chakra gick det som en vibration i min nuvarande kropp, som ett emottagande. Fantastisk känsla och ihopkoppling med då och nu. Sen fördes symbolen in i fötter och händer. Jag lyfte symboliskt över lilla bebis jag till att ligga på den lysande symbolen livet blomma. Jesus Kristus Sananda stod på andra sidan. Vi tog varandras händer och det strålade kristusenergi från hela mig och hela honom. Hela jag vibrerade starkt. Jag tog inte tiden, då jag var så uppslukad, men minst 30 minuter höll det i. Gudsenergin kom och tog upp lilla bebis jag i sina armar och sa att det var den finaste bebis han sett och att hon var ovillkorligt älskad. Att hon har med sig det på livets väg, styrkan i att vara ovillkorligt älskad. Det kom också fragment ur mitt livsuppdrag för detta liv och det som ligger framför mig nu. Jag hade också en dialog med Jesus där jag frågade om vi var nära varandra i hans jordeliv och han sa; "- Ja, det var vi, men du kommer inte få reda på vem du var , inte riktigt än." Jag känner tydligt att jag har en nära kontakt. När stunden med lilla bebis jag och initieringen var över så låg jag själv som i en transformation. Cell för cell vibrerade, hela jag vibrerade, och jag kände tydligt hur celler och cellminnen transformerades. Urhäftigt! Skönt också att få bekräftat att det jag visste var sant även om det inte alltid tedde sig så hittills under detta liv.

Denna första initiering var så stark att jag de påföljande dagarna inte var mottaglig för fler. Jag höll mig till kristusmeditationerna. Jag gjorde en distansinitiering till lite senare under veckan och det var till innan en händelse i detta liv för cirka 10 år sedan. Jag gjorde samma process som ovan, men allt blev inte lika intensivt och höll inte på lika länge, även om det var en kärleksfull känsla och jag fylldes av en inre frid och kände att jag blev starkare.

Jag hade en klient inbokad för att ge kristushealing denna veckan. En annan person än veckan innan. Denna person har själv sysslat med att fördjupa sig i andliga frågor i många många år och är utbildad Reikihealer. Hon var nyfiken och ville testa kristushealingen, som hon inte kommit i kontakt med innan. Hon är nu sjukskriven för utmattningsdepression. Denna healing session blev kraftfull. Samma procedur som den i veckan före. Hon satt ner och jag förde oss in i energin i livets blomma och sen visualiserade jag Kristus. Vi satt länge i den helande kristusenergin. Under denna tid kom också hennes avlidne man igenom och ville ge budskap till henne samt ärkeängeln Uriel. Efteråt pratade vi länge om upplevelsen, men roligast är att morgonen därpå får jag ett SMS att hon kände sig mycket lättare och friare i sinnet samt att hon är närmare sin döde man. Livsglädjen vände åter.

En av dagarna när jag gjorde kristusmeditationen föll sig det naturligt att övergå i en healingsession där vi skickade kristusenergi ut via energinätverket över jorden. Fick en fantastiskt fin bild på näthinnan där Kristus och jag står hand i hand och kristusenergi bara fyllde flower of life nätverket över jorden.

Vilka veckor! Vilka upplevelser! Jag fortsätter med kristusmeditationerna varje morgon.

Kristushealing och Kristusmedvetande är en kanaliserad healingmetod av Solkarina och du kan läsa mer om den i boken 13 healingmetoder

Mer i butiken och hos Sinnligkunskap

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB