Medialitet, Andlighet, Healing

Kärlek och Änglamedvetande

17.02.2017 16:50

Världens bästa kurs för att öppna hjärtat, flöda kärlek och känna sig som en del av det mäktiga stora kosmos.

Änglamedvetande och personlig utveckling är 12 vägledda meditationer tillsammans med Sann Essens änglarna. Syftet är att öppna ditt kosmiska hjärta, aktivera trejde ögat och kronchakrat och hitta din egen Sann Essens. Det är höga vibrationer och flöde.

Du som gått Sann Essens eller Änglamedvetande kan delta igen för 1500 kr. Det blir bara fördjupningar av det uppvaknande du fått.

Så här säger andra om kursen

Tack underbara Sol Karina för denna helg. Känner så mycket tacksamhet och vilkorslös kärlek! Jag är så tacksam för denna helg med dig och Sann Essens Änglarna. Jag känner verkligen att jag är i en process nu. Där jag riktigt känner att jag är i en högre frekvens. Att jag "flödar på ett helt annat sätt" JAg fick många insikter och "jaha så klart det är så här" känslor.

Tack för allt du givit och lärt mig och allt du kommer att lära mig i framtiden fina sol Karina allt gott till dig
Denna kursen kan jag varmt rekommendera från djupet av mitt hjärta känner mig älskad. 

Härlig kurs, älskar den 
Idag är jag helt slut men tillfreds. Mycket hände med mig den här helgen jag blev mycket starkt påverkad energimässigt .och känslomässigt .. processer, kändes som chokorei gånger 100 som gick igenom som en ström i hela kroppen. Plus en mängd ny information som jag skall smälta och känna in.

Helgens kurs var väldigt kraftfull med höga energier.
Det var intensivt och med väldigt intressanta människor som det var härligt att få möta.
Upplägget var bra med mycket energi. Formen med högläsning gjorde att flera kunde lyssna och ta in mer av det du skrivit.
Många sinnen blev delaktiga så att budskapen nådde fram till var och en.
Tack för en fantastisk kurshelg. Ljus och Kärlek 

Tack för en fantastisk helg. Allt kändes så rätt och härligt. Att få vara i flödet med villkorslös kärlek och tacksamhet ger en otrolig känsla av ödmjukhet och glädje. Tack 

Jag tyckte om upplägget på kursen. Att ha fullt upp och göra/lära sig mycket saker passar mig bra 
De guidade meditationerna var lätta att följa och visualisera till. 
Det var så mycket känslor, härlig energi och mycket kärlek på kursen! 

Tack för en jättefin helg!
En underbar kurs med fantastiska energier. Jag kände mig energirik när jag gick hem, och var inte trött det minsta.
Jag har haft svårt att sova en tid men dessa två nätter har jag sovit gott. Så skönt!
Känner att det är lätt att komma in i änglaenergin nu när jag är hemma, det bara flödar.
Ha det så gott och hoppas att vi träffas igen. 

Hej Solkarina
Tack själv. Jag känner att jag egentligen inte har ord för helgen, utan bara att trivdes som aldrig förr, mådde bra som aldrig förr och kan inte riktigt ta in hur man kan komma människor så nära utan att knappast prata. Jag behövde inte tävla och prestera, utan bara vara i det som jag tycker så mycket om. Jag kommer inte att beskriva några fantastiska upplevelser, men det jag lärde mig kan jag inte ha fått någon annan stans. Jag är också så glad att min dotter och jag gjorde detta tillsammans. Och jag är så innerligt nöjd att få träffa dig "live" äntligen.
Ha det bra och sköt om dig! Många varma hälsningar från mig.

 

För mig var kursen helt fantastisk! Vet ännu inte allt vad som har hänt med mig...men något har hänt och det känns som om det är något stort som har hänt. Det är saker som nu bearbetas och lägger sig på plats. Trodde inte att "lilla jag" skulle klara något sånt här, och jag hade inga förväntningar på att jag skulle känna något (det gör jag sällan). Men oj vad jag kände! Trodde inte att jag kunde ge energi (eller healing) till någon men det fick jag bekräftat att jag kunde och den känslan var enorm. Genom stjärnängeln kom jag hem till mitt ursprungliga hem...som jag har saknat så länge. Det blev en stark och omtumlande upplevelse. Ärkeängeln Metatron kallade mig stjärnsyster och mitt stjärnnamn. Jag upptäckte en stad som jag inte har sett tidigare...den får jag utforska! Nästan lika stark blev upplevelsen med den kosmiska ängeln, kan inte säga varför men det var en härlig igenkännande hem-känsla.  Det är många insikter som har ramlar ner de här två dagarna, om varför jag känner på ett visst sätt och varför jag väljer och agerar på det sätt jag gör. Håller på att omvärderar en del av det jag har lärt mig som jag tidigare inte har fått ihop, men som nu stämmer mycket bättre med mig själv.

Hej Solkarina!

Jag tyckte väldigt mycket om kursen i Änglamedvetande, den tilltalade mig på djupet, och meditationerna var så harmoniska och insiktsfulla. Upplägget är jättebra, det var mycket vi gick igenom men funkade alldeles utmärkt. Vi hann med allt och det kändes inte stressigt någon gång, och vi hann med lite mellansnack också. Bravo!

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB