Medialitet, Andlighet, Healing

Initieringar

23.02.2016 22:38

Från boken 13 healingmetoder om initieringar i Lemurianhealingen

Dessa kan man få på många olika sätt. En initiering jag fick som tillhör de viktigaste jag någonsin fått ska jag berätta om här. Jag var ute och gick med barnvagnen, mina barn sov lugnt. Jag satte mig på en parkbänk och slappnade av i solen. Framför mig fanns en massa blommor som någon planterat i en rabatt.

Jag började se på blommorna. När man ser genom tredje ögat ser man fortfarande med sina fysiska ögon. Men fokuset att se och uppleva på ligger på ögat i pannan.

Plötsligt kunde jag se små underbara älvor som fanns i varje blomma. De var skira och fnittriga. Jag kände hur jag uppfylldes av en energi. Jag tappade närvaron av att sitta på en bänk. Sedan började de tala med mig.

Vi ska visa dig något sa de och sedan visade de mig det subtila nätverket av energi som gick från dessa blommor till alla blommor, träd och växter på hela jorden.

Jag kände för ett ögonblick att jag kunder tala med en blomma på andra sidan jordklotet och känna vad den visste.

Genom att kontakta just dessa blommor fick jag också kontakt med alla blommor på hela jorden. Min verklighet växte! efteråt kunde jag trots att jag fortsatte att promenera med barnvagnen känna denna kontakt med alla växter på hela jorden.

Det är en initiering, för initieringar väcker minnen och minnen som väcks kan få oss att växa som människor.

Egentligen skulle man kunna likna mobiler, telefoner, tv, för det är också nätverk men de är beroende av master och satelliter. Detta subtilta system finns redan där och har alltid funnits där, för det är livsenergin.

För att höja dina vibrationer och kliva in och vibrera Lemurian 

Mu- Ki energi finns det några saker du ska tänka på.

Ditt språk och dina tankar. Hur du uttrycker dig i ditt språk. Var tyst, involvera dig inte i negativa diskussioner eller värderingar det hör inte till Lemuriaenergin. Om du gör det betyder det bara att du inte kan vara i rätt vibration och det kommer inte att stödja din andliga utveckling

  1. Låt människor vara där de är försök inte förändra andra människor.
  2. Ge dig själv Lemurian Mu-Ki healing varje dag så du lär dig att känna igen vibrationen och lugnet som följer healingen.

Människorna på Lemurian levde helt i sitt hjärta det innebär att de inte kände någon som helst fara. De kände tillit och upplevde hela tiden att nätverket de var en del av tog hand om och såg efter dem.

På samma sätt ska du komma till en insikt där du kan lämna över dig helt till tilliten. Lita på att kosmos vägar är rätt för dig och ta tag i det som är problem just nu och lös det istället.

Till skillnad från människorna från Atlantis som var i sitt solar plexus chakra präglades människor på Atlantis av tävling, jämförelser, avund osv. När vibrationen ligger i solar plexus styr instinkterna och de hör hemma i rovdjurens värld.

Lemuria hör samman med navelchakrat eftersom det är centret för den jordiska ki-energin som tillhör jordens vibration. När man stämmer in sig med den utvecklas hjärtat, tilliten och den 

5 dimensionen som är halsen, talet, att tala med vis tunga.

När du talar med vis tunga tänker du och känner även med vishet. För talet du talar är ett uttryck för dina känslor och tankar och den balans eller obalans de innehåller.

Språket är mycket viktigare än människor ofta tror. Språket du talar och hur du uttrycker dig kommer direkt från vilka känslor och tankar du bär. Tankarna är värderingar du lärt in. Det är därför viktigt att balansera dessa.

Symbolen för Lemuriahealingen visar på en symbios där höger och vänster hjärnhalva samarbetar. Då får man en total utveckling av pannchakrat och tallkottkörteln.

Många människor med en stark överkänslighet har sina minnen från Lemuria.

 

 
 
 
 

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB