Medialitet, Andlighet, Healing

Hur vet du om du är stjärnfödd

13.04.2016 14:30

Uppvaknad

Om du inte tillhör dem som vaknat så kommer du att tillhöra dem som alltid känner en längtan efter något större. Du kan ha många trassliga och trasiga relationer bakom dig. Du är sjukskriven, utbränd eller får alla möjliga konstiga sjukdomar. Många stjärnfödda bär en tyst sorg inom sig som de genom hela livet inte riktigt kan sätta fingret på. Man kan känna att man är ämnad att göra något men vet inte vad och kastar då in sig i en massa olika saker som hela tiden leder på fel spår.

Det man kan göra är att stilla sig inte göra någonting med det menar jag inte involvera sig i något bara vara still. I veckor om så krävs eller i år. Det finns något man ska lära sig för ingen människa ska gå omkring och känna sig felplacerad. Det kan vara viktigt att bygga upp sitt självförtroende för det du vill säga till människor kanske är kontroversiellt och då krävs det mod för att göra det. Du kanske ska bo i stugan på landet och därifrån sprida fina energier som andra kan ta del av och som neutraliserar astralvärlden. Alla människor har en plats men det behöver inte vara den plats vi tror vi ska vara på enda sättet att veta är att vara still och rensa ut alla rädslor, måsten och präglingar man lagt på sig genom åren.

Med still menar jag naturligtvis inte att du stänga dra ner persiennerna och dra dig undan omvärlden. Du ska fortfarande umgås med vänner, ha fritidsaktivitet, laga mat till barnen, gå på föräldramöten men – var medveten om var du har ditt fokus.

Stjärnfödda som är ett samlingsord som jag själv använder för vita själar. Ljusarbetare som föds till jorden och har minnen från att vara i en icke fysisk kropp.Det innebär helt enkelt att man har vissa minnen från högra andlig kunskap i förhållande till jordens kunskap och andra dimensioners kunskap. Med kunskap menas helt enkelt information om kosmos, hur det fungerar, varför vi finns och vart vi är på väg.

Det finns flera olika galaxer varav vintergatan är en av dem det finns många fler därute än vi någonsin kommer att kunna räkna i vårt fysiska liv. Det pågår ett ständigt arbete i våra universa för att upprätthålla balans, utbilda, leva och utvecklas. När vi föds med viss andliginsikt så har det mycket med att göra var vi kommer ifrån och vilken våran mission är för detta livet. Alla människor har en mission, alla mineraler, växter och djur har en mission. Det är den som skapar mening och liv.

Den kunskap vi alla har när vi föds kan ha med rent praktiska jordiska saker att göra som att starta en miljörörelse, vara kommunal dagmamma, arbeta på fabrik. Det är vad vi gör med våra liv som kommer att påverka huruvida vi lever vår mission eller inte. Det finns nämligen många sidospår vilket tillhör det mänskliga

Stjärnmänniskor sänds ständigt till olika jordar och universum för att arbeta med denna balans och målet är att vi ska neutralisera astralenergin för att alla kunna vakna i våra stjärnkroppar i ett högre medvetande. Nya världar skapas ideligen precis som vi människor föder barn, djuren förökar sig nya stjärnor tänds eller explosioner i rymden skapar nya planeter. Arbetet är oändligt för hela tiden finns en nyskapelse det är en kosmisk lag.


Text Solkarina

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB