Medialitet, Andlighet, Healing

Hopi-indianerna

20.08.2016 11:24

Anledningen att jag skriver om Hopi är för att de är verkligen speciella som ursprungsbefolkning. De anses ha sitt ursprung från Stjärnorna och från bla Plejaderna. De finns i Arizona i USA.

Hopi indianerna har ett språk där det inte finns negativa ord. Ungefär som man kan tänka sig att man har i den femte dimensionens medvetande där det undermedvetna inte döljer något utan allting är helt öppet.

Hopi indianerna har också sitt ursprung från Lemuria. Då de lever i en samklang som människorna på Lemuria hade och den äldsta härstammningen kommer troligtvis därifrån. Hopi odlar 4 sorters maj i öknen där egentligen ingenting kan växa. Röd majs, svart majs, gul majs och vit majs det symboliserar i sin tur de 4 raserna på jorden från jordens alla hör.

Hopi profetiorna är kända i världen och och Profesi klippan är den mest kände. Där har Hopi förutspått det första och andra världskriget. Samt att vi människor kommer att stå inför det tredje stora kriget. På bilden nedan kan man se hur vi har ett val. Vi kan välja att fortsätta som vi gör idag eller välja ett högre medvetende och förändra det karma vi lever i.

Hopi har förutspått FN skrapan i New York,  HH Dalai lamas flykt från Tibet, de säger att vi människor kommer att avgöra hur det slutar och det är inte ännu bestämt. Atombomberna som föll i Hiroshima kallar de för jättepumpor fyllda med aska.

Hopa har sedan tidigt 1900-tal gjort vad de kan för att varna mänskligheten för dess Öde.

Se också Atlantis vilket är den tredje dimensionen vi lever i nu idag. Kommer vi att förstöra den här civilisationen som finns nu på samma sätt som tidigare civilisationer gått under i Egypten, Persien, Asien, Maya, Inka osv. Valet är vårt och det är därför vi måste kliva ur Atlantis-energierna och gå in i en ny tid av andlighet som tar oss med till den femte dimenison och högre.

I Hopis skapelsemyt kan man se samma skapelsemyter som finns i många civilisationer på jorden. Nämligen att det kommit människor från stjärnorna som skapat liv, människor på jorden. De har därför ceremonier för att hedra sin skapare. Symboliskt använder de masker när de har sina rituella danser sk kachinas. Myten säger hos Hopi att en dag ska en kachinas ta av sig sin mask och de ska då få veta vad sanningen är bakom skapelsen.  I min tolkning så innebär det att människan kommer att förstå att de är skapade av andra civilisationer och det är dessa vi benämner som våra Gud. 

Hopis förfäder tillhör därför våra urgamla civilisationer som inte längre finns på jorden och därför har de minnet kvar att vi människor egentligen kommer från stjärnorna. Det är också anledningen till att ursprungsbefolkningar som tex samer och indianer har en sådan nära relation med naturen. För dem finns både jorden som vi brukar och stjärnorna vi kommer från. Eller, som våra skapare kommer ifrån.

Hopi översatt betyder Fred. Just därför att det är ett fredligt folk, de vet inte om något annat. I begynnelsen levde och lever de i ett kosmiskt flöde tills det Atlantiska samhället avskiljde dem från det.

 

Nyheter

06.08.2017 19:28

Nolia mässan

Nu har vi haft toppenfina dagar på Stora Nolia i Umeå. Vi finns i monter 454 i hall 4. Varje dag kan du få medial vägledning 25 minuter för 250 kr. Du kan köpa böcker, smycken prata med mig Solkarina och prata kurs och behandlingar. Välkommen Lördag och söndag har jag haft sällskap av Anneli...
19.08.2016 11:27

Senaste

Träffas oss på Stora Nolia i Umeå den 5-13 augusti du får veta mer om våra kurser, behandlingar, vi säljer kristaller och böcker. Du kan få medial vägledning varje dag 20 minuter. Förhandsboka din mediala vägledning via hemsidan läs mer Kursstarter hösten 2017 i Göteborg, Uppsala, Umeå läs...
19.08.2016 11:25

Kurser och utbildningar

Hos oss hittar du både distansutbildningar och fysiska utbildningar i hela Sverige. Aktuella kursstartar just nu Esoterisk rådgivare & Medium & Änglamedium i Uppsala, Umeå och Göteborg. Passa på då det är sista säsongen Solkarina håller dessa längre utbildningar Sann Essens startar i...
19.08.2016 11:20

Vägledning

    Du har alltid ett eget val. Du får här hjälp att navigera dig i de val du har, hur du ska tänka, vad som praktiskt ligger i din framtid och vad du kan göra här och nu. Vi arbetar inte med "spådomar" eftersom det inte bygger en handlingkraftig  och trygg människa och det är...
11.01.2016 11:51

Olika vägledningar och behandlingar på distans

Vi erbjuder dig medial vägledning eller det andliga samtalet av vår esoteriska rådgivare och mediumet Solkarina Andliga samtalet Här fördjupar vi oss i de frågor som du har som rör livsuppgift, vem du är, vad som är viktigt för dig att fokusera på. Vi berör de djupare frågorna och känslorna du...

Våra böcker

25.07.2016 12:04

Solkarinas böcker

Solkarina har skrivit 15 böcker inom ämnen som medial utveckling, andlig utveckling, personlig utveckling, healing, Reiki, Shamanism och du hittar alla Solkarinas böcker här

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB