Medialitet, Andlighet, Healing

Frekvenshöjningar och pip i öronen

14.04.2016 10:34

Frekvenshöjningar och pip i öronen

Vad gäller frekvenshöjningar som jag ofta benämner som att höja vibrationerna från tung energi. 

Det är i princip samma sak! Pipet i öronen är en bieffekt av det och man behöver lära sig hantera det. Det positiva är att man utvecklas och faktiskt tankar ned högre frekvenser = kunskap.

Pip i öronen innebär att du laddar ned högre vibrationer men kan inte släppa dem genom din kropp. 

Då skapas en överspänning och det uppstår ett pip i örat. 

Det som kan hindra är bland annat att man bär en tung ryggsäck, blockeringar och det finns många blockeringar i cellminnena som har en tyngre vibration vilket hindrar den lätta energin från att flöda fritt genom kroppen.

Genom healing och framför allt Reiki kan du höja vibrationen på cellnivå och bli fri din ryggsäck. Du kommer då att arbeta efter nya mönster. ( kroppsterapier är också bra för detta) Sedan behöver man lära sig hantera energierna och det kallar jag jordning när man jordar sig då integrerar man den kosmiska kunskapen och kan leva den helt enkelt eller det påverkar hur man ser och förhåller sig till olika filosofiska frågor.

I min bok Rosenhealing som jag skrev 2011 har jag beskrivit flera tekniker för att skapa ett flöde från vintergatan och till jordens mitt genom våra egna kroppar. Det är den allra effektivaste metoden för att öppna upp ett flöde.

I Nefertiti Kosmisk Healing arbetar vi också med dessa högre energier. Vi ska skapar flöde, vi är en del av ett kosmiskt flöde och därför ska vi skapa flöde i relation till allting i vår omgivning. 

I Rosenhealing kan du lära dig att göra energiöverföringar och hur du öppnar upp hjärtat, den fjärde dimensionen och aktiverar din ljuskropp. Jag kan varmt rekommendera den boken för den som vill öva själv och lära mer. 

Teknikerna är enkla. 

Förutom att vifta på tårna som jag brukar säga så är uppkopplingarna man gör i Rosenhealing mycket kraftfulla och aktiverar ett högre medvetande inom oss alla. 

Yrsel och illamående, pip i öronen beror ofta på att man stoppar upp energi i halsområdet och det är därför ett övertryck skapas så pipet och yrseln känns av. 

Genom att ofta vifta på tårna och aktivera sig genom Rosenhealingmetoden kommer man så småningom att kunna vara i ett flöde med högre frekvenser. Då har du höjt vibrationerna och får en annan vibration på cellnivå.

Genom att synkronisera dig med jordens mitt och vintergatans mitt, det svarta hålet skapar du ett enormt stort flöde igenom din egna kropp och blir då effektivt en del av ett större flöde. Detta gör vi i Nefertiti kosmisk healing.

Människor har lättar att ta in högre kosmisk vibrationer genom kronchakrat därför att det är vårt naturliga tillstånd. Har vi en tyngre vibration i kroppen så kommer inflödet att stanna vid halsen och man får problem med sköldkörtel, tinnitus osv. Det är en typ av stress som kroppen måste utstå. Ta healingbehandlingar, arbeta med din egen utveckling, skapa flöde i kroppen och vifta på tårna så kommer anspänningen att släppa.

Vifta på tårna gör att du får en medvetenhet i hela kroppen och då släpper energiblockeringen i halsen och energin fördels i hela kroppen ofta slutar det pipa i öronen då om du "bara" har pip i öronen. Har du andra besvär krävs ofta att du lär dig skala bort allt onödigt, lyssna på kroppen och skapa flöde i livet.

Solkarina 

 

Nyheter

10.11.2017 11:36

Tidskriften/ Magazinet Dimensionell kunskap

Magazinet är på 20 A4 sidor och skickas hem till dig i kuvert. En riktig papperstidning Ordinarie pris för Magazinet är 169 kr introduktionserbjudandet gäller november ut när du bokar. Vissst är det trevligt att i lugn och ro när det passar dig kunna läsa en tidning som innehåller mer än det...
19.09.2017 16:05

Delfi transformation en speciell ny behandlingsmetod

Tillbaka efter min resa i det klassiska Grekland kommer jag med många nya metoder, insikter och annat smått och gott i bagaget. Läs mer här
06.08.2017 19:28

Kursstart i Uppsala 16-17 december

Kursstart i Uppsala för esoterisk rådgivare & Medium & Änglamedium Några få platser kvar. Vi ses / Solkarina
19.08.2016 11:27

Senaste

Tidningen , Magazinet Dimensionell kunskap 149 kr Nr 1 Inspirations och orakelkorten är klara Träffas oss på Stora Nolia i Umeå den 5-13 augusti du får veta mer om våra kurser, behandlingar, vi säljer kristaller och böcker. Du kan få medial vägledning varje dag 20 minuter. Förhandsboka din...
19.08.2016 11:25

Kurser och utbildningar

Hos oss hittar du både distansutbildningar och fysiska utbildningar i hela Sverige. Aktuella kursstartar just nu Esoterisk rådgivare & Medium & Änglamedium i Uppsala, Umeå och Göteborg. Passa på då det är sista säsongen Solkarina håller dessa längre utbildningar Sann Essens startar i...
19.08.2016 11:20

Vägledning

    Du har alltid ett eget val. Du får här hjälp att navigera dig i de val du har, hur du ska tänka, vad som praktiskt ligger i din framtid och vad du kan göra här och nu. Vi arbetar inte med "spådomar" eftersom det inte bygger en handlingkraftig  och trygg människa och det är...
11.01.2016 11:51

Olika vägledningar och behandlingar på distans

Vi erbjuder dig medial vägledning eller det andliga samtalet av vår esoteriska rådgivare och mediumet Solkarina Andliga samtalet Här fördjupar vi oss i de frågor som du har som rör livsuppgift, vem du är, vad som är viktigt för dig att fokusera på. Vi berör de djupare frågorna och känslorna du...

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB