Medialitet, Andlighet, Healing

Första mötet med Quan Yin

14.01.2016 15:35
Av Solkarina som skapat metoden
 
Mitt första möte med Quan Yin var 1999 när jag vid en födelsedag fick ett mycket vackert kort med henne på. Detta kort fanns sedan med mig dagligen. Jag hade aldrig tidigare hört talas om henne trots att jag studerat buddhismen sedan 1990. Under meditationer har jag då och då haft kontakt med henne. Vid ett tillfälle fick jag en spontan initiering av henne i den vita och svarta kraften. Hon lärde mig då också genom esoterisk undervisning under meditation hur man handskas med drakens kraft. Det var också då jag fick full förståelse för hur chakrasystemet fungerar och hur kundalini fungerar. Kundalini och chakran är bara en karta för en kunskapsväg, eldens väg. Det finns många fler.
 
Den spontana initieringen jag fick av henne hade jag sedan stor hjälp av för att arbeta med min egen ljuskropp. Det var nog också den viktigaste anledningen till att hon gav mig den.
 
Egentligen började det hela redan 1992 när jag fick en grön Tara initiering av HH Dalai Lama. Den kom att förändra mitt liv och jag fick insikter om hur jag skulle arbeta med människor. Man kan säga att jag sedan dessa arbetat som andlig inspiratör och lärare. Det innebar också att jag var tvungen att förändra mitt liv helt och fullt. Jag har i många år arbetat med mina egna karmiska mönster för att frigöra mig från karma och tung energi. Ett arbete som pågår än i dag.
 
I början på 2000-talet gjorde jag en meditation för att dö medvetet. Då upplevde jag ett ögonblick av upplysning. Det hela var helt obeskrivligt och går inte att återge i ord. Men det blev en initiering som har satt spår i mig att förstå vad upplysning innebär och hur jag själv ska jobba vidare med detta. Ett otroligt spännande arbete.
 
Vid ögonblicket av upplysning som jag hade på 2000-talet visade sig den vita Buddhan för mig. Talade om hur jag skulle aktivera den vita Buddhan inom människor. Han gav mig en symbol för energin samt visade mig när mitt medvetande föddes. Det lärs jag ut i steg 3 i Nefertiti kosmisk healing.
 
Quan Yin har varit med mig som en uppstigen mästare och Gudinna sedan vårt första möte 1999.
 
Behandlingarna är kraftfulla och symbolen är helt underbar! en sådan kraft.
 
Jag fick sedan av Quan Yin en symbol som var så kraftfull som jag skulle använda vid healingen. Sedan fick jag symboler av henne för att aktivera ljuskroppens center dessa lär du dig i lärarutbildningen.
 
Under utbildningen får du lära dig metoder för att själv kunna etablera kontakt med den fantastiska Quan Yin vibrationen och energin, och om du vill börja kanalisera henne.
 
 

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB