Medialitet, Andlighet, Healing

Extrapris på healingmetoder vid boksläpp

31.03.2016 17:01

RABATT i samband med boksläpp så passa på!

För att delta i kurserna till dessa priser behöver du boken 13 healingmetoder och cd skivan Reikimeditationer. På skivan finns en symbolmeditation som hjäper dig att lära dig symbolerna i kursen. Boken är ett måste men inte cd skivan fast vi rekommenderar den för att  lära sig de symboler som hör ihop med varje healingkurs.

 

Tider då jag initieringar i metoderna

  • 12 april Lama Fera healing kostnad 450 kr ordinarie pris är 1300 kr
  • 3 maj Änglaljushealing klockan pris 450 kr ordinarie pris 1100 kr
  • 17 maj Amades Shamansk healing  pris 450 kr ordinarie pris 1100
  •  17 juni Kristushealing pris 450 kr ordinarie pris 1100

Lär Du lär dig 4 healingmetoder och sparar flera tusen kronor

 

Så här går det till

Du sätter dig ned på den bokade tiden och tar emot initieringen. En initiering är inget man stoppar in i någon det är ett sätt att genom energiöverföring väcka ett minne. Det tar ungefär 20 minuter och sedan kan du logga in och påbörja kursen

Gå in på vår hemsida www.sinnligkunskap.se klicka på distanskurser och sedan på healingmetoder. Där anmäler du dig via varje metod. Du kommer då att få en faktura i mejlen med den summa som du ska betala då du har rabatt. När du betalat kursen får du en länk till en facebookgrupp som du kan ansluta till. Där finns det möjlighet att ställa frågor osv. under kursens gång.

Efter avslutad kurs kan du själv ladda hem ett diplom som du fyller i att du gått kursen.  Vill du ha ett diplom hemskcikat med underskrift tillkommer 100 kr för det då läser jag också din dokumentation.

På det datum som initieringen är sätter du dig ned 20,00 och ber om att få ta emot initieringen. En initiering innebär att du väcker ett minne av kunskapen inom dig.

Den tar ungefär 20 minuter. Sedan kommer du att få en inloggning till kursen. Och kursen ska slutföras inom de antal veckor som kursen är uppsatt på. 

Du kan också anmäla dig här om du vill att du vill vara med

Är du ovan healningutövare och inte har så stor erfarenhet då rekommenderar jag att du också läser min bok Reiki naturligt helande och mjuk beröring där får du förklaringar på utresningar, healingens effekter, och hur det på olika sätt kan påverka dig.

Varmt välkommen att vara med

 Läs mer

 

 

Kontakta oss

Kontakt

Sinnligkunskap AB

kontakt@sinnligkunskap.com

Solkarina besöker hela Sverige

Telefon: 0768-069755

Godkänd för moms och F-skatt

Sök på hemsidan

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB