Medialitet, Andlighet, Healing

En underbar mässhelg

01.11.2016 13:45

Tack och tusen tack till alla ni som kom på mina föredrag om 12 chakra både på stora scenen och i de mindre föredragsrummen. Det var fantastiskt roligt att få träffa er alla och alla ni som även besökte vår monter.

Tack! alla som varit med och gjorde medial vägledning hos Solkarinas elever ni gjorde ett fantastiskt arbete så tack alla ni bakom vår monter som hjälpte till.

Solkarina föreläser om 12 chakra och våra 144 olika dimensioner av medvetenhet

Det var fantastiskt roligt att få dela med sig av den nya tidens andlighet som jag förmedlar kunskap om. Där det inte finns någon negativ energi och ordet inte ens existerar, att allting har en plats i skapelsen. Detta är vad man lär sig när man börjar förstå hur det dimensionellt fungerar. 

Tänk vad skönt om du aldrig mer behöver känna att du måste  "skydda" dig mot någon energi. Det är vad vi förmedlar genom 12 chakrakunskapen.

I helgen som kommer blir det grundkurs i Nefertiti kosmisk healing i Uppsala. Det finns plats kvar och du som vill är välkommen att vara med. Då får du också lära dig hur du skapar flöde genom 144 dimensioner för att stå i kosmiskt flöde när du får hjälp av de högre varelserna att göra healing.

Jag vill också rikta ett tack till rollup-kungen som kunde lösa det från måndag till torsdag med rollup åt oss då det Umeå företag som skulle hjälpa oss inte gjorde det. Rekommenderar rollupkungen varmt! Snabb service, god kommunikation och inga krusiduller!

Stort tack till Petra och Frida som gör ett fantastiskt jobb med Harmoniexpo.

 

     

Sen är jag stolt och glad över att se flera elever som utställare på mässan. Din väg fram med Margareta från Älvsbyn, Eriks och spirithealing, Melly med twinhealing, Tina som la änglarkort. Jag är inte bara en fysisk mamma ..... kram på er alla det var så roligt att träffa er. 

Vi kommer tillbaka till Solna den 1-2 april 2017

Vi ses då /Solkarina & team Sinnligkunskap

 

 

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB