Medialitet, Andlighet, Healing

Den inre spanaren

15.03.2016 17:27

Den inre spanaren


Du drar till dig det du fokuserar på både medvetet och omedvetet
Text Solkarina


Låt säga att du köper dig en ny snygg röd bil. Du har aldrig haft en röd bil förut. När du är ute och kör din nya bil så kommer du att se alla röda bilar du möter. Du lägger märke till dem !! Vad beror det på ? 

En tonåring som tagit hål i öronen och går på stan. Kommer att lägga märke till vilka örhängen människor bär. Det är ATTRAKTIONSLAGEN som aktiverar tonåringens inre spanare. ( kaka söker maka )

Den inre spanaren ser det som är viktigt för dig just nu. Så kommer det alltid att vara. Om du lever på ett sätt så du bara ser bekymmer och problem så är det en kosmisk lag att du kommer att attrahera mer av det du söker.

När den inre spanaren ser positiva saker och du drar till dig olika positiva händelser för ditt liv så upplever du synkronitet. För att uppleva synkronitet så ska både tankar och känslor var i det som händer just nu.

Bli medveten om vad som är viktigt för dig just nu. Hur du tänker och känner omkring det som är viktigt för dig. Var beredd på att du sänder dessa signaler till Universum om vad du vill ha. För det är detta du får.

För att lära sig att attrahera "rätt" saker måste man ibland "göra klart" situationer och händelser man tidigare skapat som inte blev bra. Det är detta som är personlig utveckling - att arbeta med sig själv för att utvecklas både personligen och andligt.

 

 

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB