Medialitet, Andlighet, Healing

Den första invigningen till hälsa

14.04.2016 10:20

Det först vi kan göra för att få den första invigningen är att börja sortera i det egna livet. Förändra små saker i din vardag

  • Ät hälsosamt
  • Ordna en fritid du trivs med
  • Umgås med människor som utvecklar dig och får dig att känna dig glad och inspirerad
  • Förstå bakgrunden till handlingar
  • Var generös utan att förvänta dig att få något tillbaka
  • Ta ansvar för dina känslor och skyll dem inte på andra
  • Säkert har du egna tips till dig själv

Dessa små saker kan förändra ditt liv.

Äta hälsosamt, jag tycker det är viktigt att vi älskar allt vi stoppar i munnen och verkligen vill ha det i munnen. Det ska smaka gott och med den lilla eller stora kunskap jag har om gifter och allehanda tillsatser så äter jag så hälsosamt jag kan

Fritiden är viktig det är ju den vi helt och hållet får bestämma över helt själva. Ingen kan tala om för oss vad vi vill göra med den här tiden. Den kan vara 15 minuter om dagen eller två timmar.

Lägg inte tid och energi på inskränkta människor om du inte känner att du orkar det. Ge dig inte in i olönsamma diskussioner ingen kan tvinga dig att umgås eller lyssna på andra människor. Någon med en tvärsäker åsikt kan man inte övertala och vissa människor vill ha det dom alltid haft. Jag är tvärsäker på att du liksom jag vet vilka människor som utvecklar dig och vilka som bara suger energi utan att ge något tillbaka. 

Förstå bakgrunden till handlingar för om och om igen kommer du att möta människor eller läsa om dem utan att acceptera deras handlingar. Alla personer är kosmiska  varelser men några har tappat kontakten och hamnat vilse. Se det och du kommer att kunna möta dem annorlunda.

Var generös utan att förvänta dig att få något tillbaka för världen är full av människor som handlar, agerar direkt från sitt ego och de egna blockerade känslorna. Bjud på det du kan med gott samvete och låt dessa egoistiska snåljåpar som åker snålskjuts på andra få göra det. Skapa din lycka och låt dem skapa sin egen. 

Ta ansvar för dina känslor och skyll dem inte på andra.  Alla dina handlingar är du faktiskt ansvarig för själv och på så sätt också konsekvenserna de väcker. Om andra människor väcker negativa känslor inom dig så se det som en möjlighet att komma i kontakt med den delen av dig själv. Det är väl bättre du lär känna den delen av dig och lär dig hantera den så den inte kontrollerar dig tillsammans med negativa känslor.

Vi kan göra massor för att utvecklas andligt genom att börja betrakta vårt eget liv. SolKarina

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB