Medialitet, Andlighet, Healing

Catharina om Sann Essens

04.04.2016 22:41
Hej Solkarina
 
Jag ska försöka få ner några rader om min upplevelse av utbildningen.
 
Det började i somras när jag väckte upp något inom mig som jag har burit på så länge jag kan minnas. I min släkt har vi flera som ser, hör och känner saker som förklarats med att det är påhälsning från de döda. Jag har tyckt att det varit obehagligt och inte velat se, höra och känna något själv så jag har lyckats stänga av mig och helst inte ens velat prata om saken. Har i efterhand förstått att jag haft jättemånga upplevelser som barn. Tack vare dig har jag insett att det handlar om olika dimensioner och att man kan välja själv var man vill befinna sig och höja sina vibrationer.
 
I min släkt har vi många frireligiösa och jag har varit med på många möten i olika kyrkor som barn. I vuxen ålder blev jag ateist för jag kände att jag inte kunde tro på någon Gud. Däremot har jag alltid trott på det goda och när jag har studerat lite olika religioner för skoj skull, har jag nog tyckt att Buddismen (även om man inte kan kalla det religion) är det som tilltalat mig mest. Från början tyckte jag ändå inte alls att det var konstigt att vi bjöd in änglar och jag kände många vibrationer. Under resans gång har dock mitt ego fått mig att ifrågasätta min egen intelligens, vad jag egentligen pysslar med, men jag känner så starkt att det är rätt och att jag mår så bra av änglarna och deras hjälp så jag tränar på att tysta egot.
 
Har aldrig sett tvprogram som tex De okända för jag har varit rädd för att locka fram något som jag inte kunnat hantera. En av mina bästa vänner och (som också är en släkting) har försökt få mig att locka fram det eftersom hon utan problem levt med detta. De senaste åren har jag sagt till henne att en vacker dag kommer det att dyka upp och då får jag väl ta tag i det då. Som sagt, i somras var jag tydligen redo. Vet ej hur och när det hände, det bara hände. Jag började söka information på nätet och kände mig hemma på ganska många sajter med olika budskap. Det jag kom fram till var att jag nog ville jobba som medium. Jag sökte om det fanns någon utbildning här i Norrland, helst i Umeå och hittade Sinnligkunskap.
 
Jag såg Sann Essens först och föll för den. Sen såg jag mediumutbildningen och kände att det nog var det jag hellre skulle gå. Av någon anledning så bokade jag ändå in mig på Sann Essens och det har jag inte ångrat.
 
Den här utbildningen har tagit med mig på en inre resa som är svår att förklara för utomstående. Ena stunden är allt solklart och jag har aldrig känt mig så hel och nästa stund är jag helt förvirrad och känner mig helt slutkörd. Jag märker att jag har väldigt lätt att gå in och hämta svar i biblioteken och jag behöver inte ens hämta böckerna innan jag fått svaret. Gör det ändå eftersom du sa det vid ett tillfälle.
Det senaste biblioteket jag varit i är Akasha. Wow, vilken upplevelse! Jag har läst din bok Akasha-biblioteket och följt dina instruktioner. Började med att bara vara där och sen började jag bjuda in mitt högre jag. Det är så otroligt mäktigt och jag känner mig så hemma där så jag vill nästan inte vara någon annanstans! Ibland har jag nästan lättare att gå till ängla-biblioteket om jag ska hämta en bok och läsa ur. I Akasha vill jag nästan inte röra böckerna för jag vill bara sitta och titta på dom och andas in allt som finns där. Jag tycker det är så rofyllt att bara gå runt där och stryka på ryggarna på böckerna och känna den mäktiga energin.
 
Nu i påskas var jag med om en annorlunda och lite omvälvande upplevelse. Jag firade påsk med mina släktingar och föll in i ett gammalt mönster som jag inte haft sedan jag började Sann Essens. Jag mediterade några gånger men i övrigt fanns inget av den “nya” Catharina med. Det som var omvälvande var att när jag kom hem märkte jag hur mycket jag saknat mitt nya Jag, mina orakelkort, mina böcker, Akasha och änglarna! DET var en fantastisk upplevelse därför att för mig betyder det att jag fick ett slags kvitto på min förändring.
 
Jag ser med glädje fram emot resten av mitt liv för jag har precis bara påbörjat en otrolig resa som består av så mycket insikt och jag kommer att läsa dina böcker om och om igen Ler
 
Stor kram till dig och tack för att du delar med dig av allt.
 
Catharina

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB