Medialitet, Andlighet, Healing

Behöver du en mentor?

30.12.2016 22:23

Mentorskapet är en personlig hjälp för dig privat och hjälper dig att växa som människa och få stöd och hjälp under din personliga utvecklingsresa. 

Det är ditt liv som är viktigt och din livsresa

Det är 10 samtal där du och Solkarina talas vid över telefon varannan eller var tredje vecka. Varje samtal innehåller olika samtalsfrågor som du ska jobba med och reflektera över tills nästa samtal. Genom frågeställningen får du en möjlighet att se inåt och reflektera över olika viktiga egenskaper som krävs för att du ska ha en stor självkännedom, bli fri att vara ditt sanna jag, och känna att du kan hantera hela ditt liv både det inre och det yttre.

Mentors-samtalen hjälper dig med detta.

Vill du:

  • Öka din självkänedom och manifestera din högsta potential?
  • Hitta dina unika kvaliteter och gåvor?
  • Leva din livsuppgift och ditt högre syfte
  • Skala bort det du inte längre behöver?
  • Veta vad som får ditt hjärta att sjunga?

Förutom att varje telefonträff innehåller en förutbestämd agenda vad ni kommer att ta upp och diskutera. Finns möjlighet för dig att också få hjälp råd och stöd med olika frågor du har i ditt vanliga liv.

Solkarina har under många år fått höra att hon är en "andlig mamma" många elever har fått råd och stöd i sin personliga utveckling genom hennes livserfarenheter och utbildningar. Solkarina har utbildat i personlig utveckling sedan 1993 och startade sitt första företag 1989 med kroppsterapier. Förutom att hon utbildar, skriver böcker och arbetar med rådgivning har hon också en lång livserfarenhet i personlig utveckling, eget sökande i kombination med vanligt hederligt liv med arbete, familj med vuxna barn och allt som där hör. 

Som mentor kan Solkarina dela med sig av sina erfarenheter, ge dig konkreta råd hur du kan lösa problem, utvecklas som människa och hitta en större inre trygghet att hitta "hem". Det finns inga frågor som är för stora eller för små för Solkarina

 Solkarina håller föredrag på harmoniexpo 2016

Så här går det till

När vi bokat en tid så ringer du mig på den bokade tiden. Vid varje samtal kommer du att få arbetsövningar. Det är olika frågeställningar som hjälper dig att bli mer medveten om hur du lever ditt liv. Varje samtal kommer sedan att innehåll dina reflektioner på de arbetasövningar du fått tillsammans med Solkarinas kunskap och erfarenhet i ämnena. På detta sätt kommer du att varje gång ni samtalar att stegvis får göra en resa till självkännedom och bli mer medveten om dig själv, dina mönster, dina drömmar och dina önskningar. Vad du vill och inte vill i livet.

Mellan samtalen har du mejlkontakt vid behov. Behöver du ytterligare samtal mellan de inbokade träffarna kan du ringa på Solkarinas linje.

Det är viktigt att mentorskapet ska vara en del av ditt vanliga liv. Därför kommer arbetsövningarna du gör att bli olika typer av refklektioner du ska göra för att få självkännedom.

Desto mer du känner dig själv, kan placera olika erfarenhteer i livet där de hör hemma. Desto större är möjligheten för dig att utveckla ett liv med mer kärlek, mer gläjde och mer livslust. 

Solkarina är ditt stöd, din mentor genom den processen

Du växer som bäst när det vanliga livet är en del av samtalen i kombination med olika arbetsövningar för utveckling som du samtidigt har.

10 samtal kostar 10500 kr om du bokar och betalar alla samtalen direkt är ditt pris 10 500 kr

För bästa resultat skall menotorsprogrammet pågå under 30 veckor inte mer.

Boka här

 

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB