Medialitet, Andlighet, Healing

Ärkeängeln Samuel

25.08.2016 01:10

Ärkeängeln Samuel får du veta mer om i gratiskursen lär dig mer om 7 ärkeänglar Som är en brevkurs där du varje vecka får veta mer om en ny ärkeängel. Detta står under vecka 4 om ärkeängeln Samul bla.

Han står för kärlek, kosmisk kärlek och tänk så magiskt i hjärtat har vi bägarceller!

Samuel talar om sig själv som ”Guds rena kärlek manifesterad i ett par vingar”.

Han är den ängeln som omtalas i Lukas evangeliet som stärkte Jesus i Getsemane trädgårdar.

Ärkeängeln Samuel är ett kraftfullt sändebud av gudomlighet, och den mest flammande och intensiva av alla ärkeänglar i att uttrycka kärlek. 

Tillsammans förhärligar han det stora hjärtat av fader och moderskärlek i hela skapelsen.

Han hjälper själar att utveckla sitt hjärtchakra och ger hjälp i alla tänkbara frågor som rör just kärlek.

Det kan handla om medlidande, bättre kommunikation, att sträcka ut sin hand till andra, helande av förluster eller schismer i familjerelationer eller vänskapsband.

Du kan också få hjälp av Samuel att återförena dina två sidor av dig själv, den manliga och den kvinnliga. Du kan be om hjälp att få ökad förmåga att bemästra din egen situation i vardagen. Han kan hjälpa oss att hitta våra likasinnade vänner.

Samuel arbetar med oss för att bygga stabila grunder i relationer, så de blir långvariga, hälsosamma och meningsfulla.

Du vet att han är med dig när du känner fjärilar i magen och det där härliga pirret i kroppen som kommer av kärlek. 

Ärkeängeln Samuel förkroppsligar principen om villkorslös kärlek. Han uppmanar dig att älska dig själv med alla sidor som du har, för har du inte förmågan att älska dig själv, kommer du inte att kunna älska andra.

Ärkeängeln Samuel ber dig att titta djupt i ditt eget hjärta, och släppa taget om alla negativa känslor du har om dig själv och andra. Släpp dessa sår. Samuel hjälper dig att gå vidare från det som varit och tidigare relationer, och han helar de klyftor som finns mellan dig och andra i nuvarande relationer. Han påminner dig om att inte vara för dominant eller att klamra dig fast.

Låt personen du älskar och tycker om, få ha friheten att vara den hon /han  är. Försök att inte kontrollera eller kväva, stötta i stället personen att kunna vara sig själv. 

Åkalla ärkeängel Samuel, om du tycker det är svårt att älska dig själv, älska andra, om ditt hjärta är fullt av negativa känslor som ex avundsjuka, skuld, bitterhet eller om du inte kan förlåta. Om du är deprimerad eller förtvivlad, om du är fördömande och cynisk.

Ärkeängel Samuel gör det möjligt för dig att förnya och förbättra dina nuvarande relationer. Om du sätter villkor för din kärlek, om du har varit med om att avsluta relationer, om du klänger dig fast i relationer och inte tillåter andra att uttrycka sig fritt och vara sig själva.

Om du behöver stärka ditt föräldraband till ditt barn, om du har förlorat någon närstående i separation eller dödsfall, om du och dina/ditt barn har varit med om skilsmässa, om du behöver bli älskad. 

Du måste läka ditt hjärta och uppskatta det vackra som finns inom dig och allt levande. Öka själv uppfyllelsen genom att hitta vägar att uttrycka kärlek.

Låt kärleken fylla ditt liv och din ande. När du öppnar ditt hjärta till den universella, villkorslösa kärleken, kommer du att erfara kärlek och tacksamhet. Överlämna dig och bli en osynlig kraft för kärlek. Du kan åkalla ärkeängel Samuel för att bli ansluten till denna kärlek och kunna använda den, och till att komma över din rädsla. Rädsla för grymhet, smärta och kärleken själv.

Samuel och kärlekens änglar är också specialister på att göra ditt liv mer harmoniskt, han kommer att sända ut änglar till ditt dagliga värv för att hjälpa dig, som om de tillhör personalen du arbetar med. Du kan be dem om hjälp med ärenden, bereda väg för lyckosamma möten eller med projekt som  rör din familj, ditt företag eller din arbetsplats. 

De är experter på att förbättra kommunikation mellan människor. Du kan be att de hjälper alla i ditt hem så ni kan förstå varandra, och hjälpa dig lyssna bättre så du kan möta andras behov. När barnen bråkar, eller du och din sambo eller make bråkar, när det blir bråk med grannen. Han finns där och hjälper er.

Lägg några böner till kärlekens änglar varje dag, och se de kan förvandla. Samuel säger, jag är den jag är, jag är kärlek 

För att åkalla eller be ärkeängel Samuel att närvara och hjälpa dig kan du göra så här.

Säg tyst inom dig eller tänk: Ärkeängel Samuel, jag behöver din kärlek och hjälp för att se att kärleken finns inom mig, och att jag kan ge ut den till allt som finns runt omkring mig, snälla hjälp mig nu.

Du kan också visualisera, föreställa dig, känna eller se en varm stråle av rosa kärleksfullt ljus, som fyller dig fån huvudet till tårna, den rosa strålen av gudomligt ljus.

Känn hur den rosa strålen flödar genom hela din kropp, och föreställ dig, känn eller se hur den flödar ut från ditt hjärta till allt runtomkring.

Mer i butiken

Nyheter

10.12.2017 15:47

Shamballa kurserna 2018

Nu är det dags att boka Shamballa kursen i Umeå eller Göteborg sommaren 2018. Platserna är begränsade. Har du inte gått den esoteriska utbildningen för mig så behöver du den förberedande kursen som kommer att gå dagen före på fredagen. Detta för att få en större dimensionell förståelse inför...
10.11.2017 11:36

Tidskriften Dimensionell kunskap

Tidskriften är på 20 A4 sidor och skickas hem till dig i kuvert. En riktig papperstidning Ordinarie pris för Magazinet är 169 kr introduktionserbjudandet gäller november ut när du bokar. Vissst är det trevligt att i lugn och ro när det passar dig kunna läsa en tidning som innehåller mer än det...
19.09.2017 16:05

Delfi transformation en speciell ny behandlingsmetod

Tillbaka efter min resa i det klassiska Grekland kommer jag med många nya metoder, insikter och annat smått och gott i bagaget. Läs mer här
06.08.2017 19:28

Kursstart i Uppsala 16-17 december

Kursstart i Uppsala för esoterisk rådgivare & Medium & Änglamedium Några få platser kvar. Vi ses / Solkarina
19.08.2016 11:27

Årets julkalender

Du hänger väl med på årets julkalender på facebook från den 1 december till den 31 december varje dag på min facebooksida Tidningen , Magazinet Dimensionell kunskap 149 kr Nr 1 Inspirations och orakelkorten är klara Träffas oss på Stora Nolia i Umeå den 5-13 augusti du får veta mer om...
19.08.2016 11:25

Kurser och utbildningar

Hos oss hittar du både distansutbildningar och fysiska utbildningar i hela Sverige. Aktuella kursstartar just nu Esoterisk rådgivare & Medium & Änglamedium i Uppsala, Umeå och Göteborg. Passa på då det är sista säsongen Solkarina håller dessa längre utbildningar Sann Essens startar i...
19.08.2016 11:20

Vägledning

    Du har alltid ett eget val. Du får här hjälp att navigera dig i de val du har, hur du ska tänka, vad som praktiskt ligger i din framtid och vad du kan göra här och nu. Vi arbetar inte med "spådomar" eftersom det inte bygger en handlingkraftig  och trygg människa och det är...
11.01.2016 11:51

Olika vägledningar och behandlingar på distans

Vi erbjuder dig medial vägledning eller det andliga samtalet av vår esoteriska rådgivare och mediumet Solkarina Andliga samtalet Här fördjupar vi oss i de frågor som du har som rör livsuppgift, vem du är, vad som är viktigt för dig att fokusera på. Vi berör de djupare frågorna och känslorna du...

Kontakt

Sinnligkunskap AB

kontakt@sinnligkunskap.com

Solkarina besöker hela Sverige

Telefon: 0768-069755

Godkänd för moms och F-skatt

Sök på hemsidan

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Änglabudskap

25.07.2016 12:18

Änglar hos Sinnligkunskap

Änglar finns i alla dimensioner och storlekar. De skapar en frid och harmoni inom oss. De hjälper oss att hitta våra sanna jag de som vi är i botten utan ego och i gemenskap med kosmos. Här kan du köpa änglabudskap för 80 kr Änglabudskap och ängl asten 60 kr här Änglakurser du kan gå från ditt...

Våra böcker

25.07.2016 12:04

Solkarinas böcker

Solkarina har skrivit 15 böcker inom ämnen som medial utveckling, andlig utveckling, personlig utveckling, healing, Reiki, Shamanism och du hittar alla Solkarinas böcker här

Kanaliseringar

27.07.2016 12:34

Olika vägledningar och kanaliseringar

Solkarina kanaliserar både från olika bibliotek samt olika guider. Du hittar olika kanaliseringar och tjänster här Vill du inte vänta utan veta mer just nu kan du ringa vår betallinje det kostar 18,90 minuten och telefonnumret är 0939-1119093

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB