Medialitet, Andlighet, Healing

Annelie om Sann Essens utbildningen

11.07.2016 14:57

Hej Sol Karina! Det är ganska svårt att sammanfatta exakt hur mycket den här kursen har betytt för mig personligen med alla praktiska verktyg i vardagen som vi har fått och den djupa förståelse vi nu har för något större som vi alla är en del av och som vi dessutom kan kommunicera med, men jag gör ett försök.

Först och främst så är jag väldigt tacksam för att jag gav mig själv Sann Essens Änglamedium-utbildningen i födelsedagspresent, för den har fått mig att öppna upp mitt hjärta ännu mer. Den har fått mig att börja minnas, minnas vem jag var när jag var liten, hur jag brukade tänka då, småsaker som jag egentligen hade glömt. Jag har åter börjat komma ihåg vem jag är, under skalet av all yttre påverkan från samhället, innerst inne i min egen sanna essens.

Denna kurs har öppnat upp mig till att se på både mig själv och min omgivning ur det lilla barnets perspektiv, ur hjärtats perspektiv eller kanske jag egentligen skulle säga ur änglarnas klara perspektiv. Det är som om jag tydligare kan se det stora i det lilla nu och bättre förstår sambanden, helheten.

Stort tack till dig Sol Karina för att du genom att hålla den här Sann Essens-kursen gjorde det möjligt för mig att inte bara komma närmare änglarna utan även mig själv och tack för att du så innerligt delar med dig av dina sinnliga kunskaper till alla dina elever!

Jag är glad att jag är en av dem.

Anneli Johansson, Umeå

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB