Medialitet, Andlighet, Healing

Åkallan och övning för åkallan

14.04.2016 10:22

Från boken 13 healingmetoder från Sinnligkunskap förlag, av Solkarina

Det som skiljer människan från djuren, växterna och mineralriket är vår förmåga att använda vår viljeenergi. Man kan säga att det är klart och konkret fokus som man lägger med hjälp av alla sina sinnen.

När vi arbetar med åkallan arbetar vi med ren viljeenergi. Åkallan är i princip samma sak som att affirmera men vi använder mer vår känsla för att transformera energi vid åkallan.

Åkallan är det starkaste medlet för att försätta sig själv i kontakt med en energi eller känsla för något du vill vara eller ha i hela dig. Det är en mycket kraftfull metod. Den kan stödja dig i att verkligen bli och vara något du vill ha, få kontakt med och känner att du saknar. Istället för att fokusera på vad du saknar och brister.

Många människor fokuserar på det som de saknar istället för att fokusera på det de vill ha eller vara.  Om du känner att du saknar självförtroende i en viss situation. Ska du åkalla att du har just det som du känner att du saknar i den speciella situationen.

Vid varje åkallan bör du vara medveten om att du får det du ber om. I början får du känna på energin i det du åkallar. Efter ett tag kommer du att uppleva det du åkallade som igenkännande och istället få möjlighet att leva det.

När du är avslappnad och gör en åkallan samlar du upp en massa energi som finns i din vilja varje gång du med kraft tänker eller säger den högt. Den tankeenergin placerar sig i tomrum innanför ditt huvud och kommer när du sedan tömmer den att fortplanta sig nedåt i kroppen genom den inre kanalen. Energin som byggs upp genom åkallan i den mentala energikroppen blir som en explosion genom resten av din kropp och den får återverkningar i hela din personlighet. Efter en åkallan är stunden för stillhet och att vara viktig.

Efter en åkallan skall du vara medveten om vad som finns i din känslovärld, i din mentala värld och hur det känns i den fysiska kroppen. Där kan aha upplevelser och insikter komma. Känner du inte det i början. Upprepa din åkallan varje dag tills du får de inre kontakterna. Att åkalla och sedan släppa energin fri genom avslappning. Energin fortplantar sig ögonblickligen precis som billjuset du tänder i mörkret.

Åkallan är ett kraftfullt instrument för personliga förändringar då du förändrar din personliga struktur och dina energifrekvenser. Vi väljer vilka vi vill vara och vad vi vill uttrycka i världen genom våra tankar och känslor.

Kan man använda det destruktivt? Visst skulle du kunna det. Eftersom varje tanke och känsla är energi och fortplantar sig som ett väsen genom etern skapar all negativ åkallan en tyngre känsla.  Vi glömmer lätt att vi är en del av världen och det är inte enbart för oss själva vi gör saker eller agerar. Det påverkar också i förlängningen allt levande.

Negativ åkallan kommer att göra störst skada hos dig själv. Eftersom det påverkar din energistruktur hur du kommer att röra dig i världen.

Sitt eller ligg bekvämt. Känn att det finns en rak linje i din rygg. Ligger du kan du lägga något under dina knän för bästa möjliga avslappning. Blunda och ha fokus på din tungspets ett ögonblick. Känn hur du andas in och andas ut. Följ den naturliga strömmen av in och utandning. Placera sedan fokus strax under naveln. Upplev din stilla och naturliga andningsrytm känn att när du andas in och ut gör du det genom navelområdet. Fortsätt så tills du känner att du funnit en naturlig in och utandningsrytm. För att lättare få fokuset under naveln kan du lägga dit en hand och tänka dig att du andas in genom handen.

Tänk dig nu att när du andas in kan du känna att du andas in genom området under naveln. Luftströmmen sprider sig ner till ditt baschakra och ut mellan dina ben. Uppåt genom en inre kanal och ut genom ditt huvud. Din inandningsluft blir ett med luften kring dig. När du andas ut upplever du hur det går tillbaka samma väg. Från toppen av huvudet och mellan dina ben kan du nu uppleva en öppen, ren kanal där du känner friheten när du andas in och ut.

När du genom övning nått känslan av frihet genom din kropp och med världen omkring dig är det dags att göra din åkallan.

Jag har kontakt med min själsliga energi t.ex. upprepa denna mening inom dig om du valt den. Jag har kontakt med min själsliga energi. Jag har kontakt med min själsliga energi. Jag har kontakt med min själsliga energi.

Tills du upplever att du är ett med den tanken om att du har kontakt med din själsliga energi. Här tappar du begreppet om kroppen, känslor och annat. Du är en mental tanke, jag har kontakt med min själsliga energi. När du känner att du är ett med din mentala tanke. Placerar du åter fokus på att bara uppleva hur du lugnt och utan ansträngning andas in och ut genom ditt navelområde. När du känner att du gör det öppnar du ögonen, behåller känslan. Låt inte fokus hamna någon annanstans i rummet. Håll fokus på din upplevelse.

Ta emot vad som kommer och vad du känner. Öppna dina ögon och känn hur energin från din åkallan sprider sig i hela kroppen.

Innan du gör en åkallan sitt en stund och fundera över det "problem" du har och hur det "känns" i kroppen. Hur är skillnaden när din åkallan är klar? Du kommer trots att du fokuserar på olika "problem" som är kopplat till ett visst chakra att kunna känna tunghet eller lätthet i övriga kroppsdelar. Känner du tunghet har du en blockering. Sitt då på en stol ha ögonen öppna. Ta kontakt med blockeringen, lägg händerna på den och andas in och ut genom dina händer tills du känner att blockeringen släpper och lätthet finns i kroppen eller på det aktuella området.

Nyheter

10.12.2017 15:47

Shamballa kurserna 2018

Nu är det dags att boka Shamballa kursen i Umeå eller Göteborg sommaren 2018. Platserna är begränsade. Har du inte gått den esoteriska utbildningen för mig så behöver du den förberedande kursen som kommer att gå dagen före på fredagen. Detta för att få en större dimensionell förståelse inför...
10.11.2017 11:36

Tidskriften Dimensionell kunskap

Tidskriften är på 20 A4 sidor och skickas hem till dig i kuvert. En riktig papperstidning Ordinarie pris för Magazinet är 169 kr introduktionserbjudandet gäller november ut när du bokar. Vissst är det trevligt att i lugn och ro när det passar dig kunna läsa en tidning som innehåller mer än det...
19.09.2017 16:05

Delfi transformation en speciell ny behandlingsmetod

Tillbaka efter min resa i det klassiska Grekland kommer jag med många nya metoder, insikter och annat smått och gott i bagaget. Läs mer här
06.08.2017 19:28

Kursstart i Uppsala 16-17 december

Kursstart i Uppsala för esoterisk rådgivare & Medium & Änglamedium Några få platser kvar. Vi ses / Solkarina
19.08.2016 11:27

Årets julkalender

Du hänger väl med på årets julkalender på facebook från den 1 december till den 31 december varje dag på min facebooksida Tidningen , Magazinet Dimensionell kunskap 149 kr Nr 1 Inspirations och orakelkorten är klara Träffas oss på Stora Nolia i Umeå den 5-13 augusti du får veta mer om...
19.08.2016 11:25

Kurser och utbildningar

Hos oss hittar du både distansutbildningar och fysiska utbildningar i hela Sverige. Aktuella kursstartar just nu Esoterisk rådgivare & Medium & Änglamedium i Uppsala, Umeå och Göteborg. Passa på då det är sista säsongen Solkarina håller dessa längre utbildningar Sann Essens startar i...
19.08.2016 11:20

Vägledning

    Du har alltid ett eget val. Du får här hjälp att navigera dig i de val du har, hur du ska tänka, vad som praktiskt ligger i din framtid och vad du kan göra här och nu. Vi arbetar inte med "spådomar" eftersom det inte bygger en handlingkraftig  och trygg människa och det är...
11.01.2016 11:51

Olika vägledningar och behandlingar på distans

Vi erbjuder dig medial vägledning eller det andliga samtalet av vår esoteriska rådgivare och mediumet Solkarina Andliga samtalet Här fördjupar vi oss i de frågor som du har som rör livsuppgift, vem du är, vad som är viktigt för dig att fokusera på. Vi berör de djupare frågorna och känslorna du...

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB