Medialitet, Andlighet, Healing

Affirmationer

15.03.2016 17:37

Text: Solkarina

 1. Expandera ditt hjärta dagligen genom att i stillhet ta kontakt med värmen och flödet i ditt hjärta. Använd din medvetna vilja för att expandera en varm och kärleksfull känsla inom och utanför dig själv.

Affirmation: Jag känner mig varm och kärleksfull i hela min kropp och på utsidan av min kropp

 

 1. Det finns inget negativt i det gudomliga flödet har allting en plats. Lär dig se var människor, handlingar, situationer hör hemma. Det negativa är bara okunskap som utvecklas genom att du delar din kärlek, värme och ödmjukhet

Affirmation: Jag ser människors sanna jag och låter mina medmänniskor var i sin tro

 

 1. Du har en själ där alla minnen finns genom alla tider och från alla ögonblick. En själ som förbinder dig med andra människor. Din själ växer genom den omsorg och kärlek du ger dig själv.  Ditt själsliga jag är den del av dig själv som är du och unik.

Affirmation: Jag är unik för det finns bara en av mig. När jag känner mitt unika jag växer jag som människa

 

 1. Det finns mer än det du vet något om. Var öppen för andra möjligheter, nya förhållningssätt och lär av dina medmänniskors verklighet.

Affirmation: Jag är öppen för möjligheter jag känner att jag är helt och fullt öppen för fantastiska möjligheter.

 

 1. Du är en produkt av flera sammanhang, din kropp som är ditt tempel kommer från dina förfäder. Din själ som är din livs visdom kommer från alla gemensamma kroppars erfarenheter. Du är ande för livsenergin flödar genom allt levande utan att döma.

Affirmation: Jag är mångdimensionell och det finns många sidor inom mig. Jag använder mina olika förmågor i olika sammanhang och känner hur rik jag är på att vara en flexibel människa

 

 1. Om du gör som du alltid gjort så kommer ditt liv att vara exakt så som det ser ut idag. Lär dig något nytt varje dag så expanderar du ditt medvetande och utvecklas som gudomlig varelse.

Affirmation: Jag känner hur jag dagligen utvecklas som människa i härlig glädje. Jag speglar glädjen jag känner genom andra människor, olika situationer och relationer.

 

 1. Var medveten om nuet och vilka känslor du har just nu. För nuet skapar det som blir. Framtiden finns i ditt nu. Det förflutna är passerat och ett minne.

Affirmation: Jag känner att jag kan välja mina känslor i varje ögonblick och i alla möten jag har varje dag

 

 1. För att leva meningen med ditt liv. Ska du ha god kontakt med din glädje. För det som gör dig glad kommer att få dig att gå på vägen du var ämnad för.

Affirmation: Jag känner att jag lever meningen med mitt liv. Jag känner att jag kan påverka mitt liv och göra rätt val för min livsväg.

 

 1. Att bestämma sig är viktigt och nyckeln till detta är viljan. Antingen vill du eller så vill du inte bara att du bestämmer dig

Affirmation: Jag känner att jag har kontakt med min vilja. Jag lyssnar på min vilja och lägger den tid jag behöver för att ordna mitt liv så jag kan följa min inre vilja.

 

 1. Stanna upp just nu och bli en magnet. Vad är det du önskar allra mest. Oftast är det inte rikedomar eller materiella saker. Vad är din innersta önskan just nu? Blunda och upplev att du är en magnet och verkligen upplev hur du drar det du önskar till dig.

Affirmation: Jag känner magneten inom mig som just nu vill ha ……….(sätt här in det du känner att du behöver)

 

 1. Du kan aldrig se en människas hela erfarenhet fram till idag. Du kan gissa och anta. Förstå att dina medmänniskor är en produkt av sin erfarenhet och den kan du inte till fullo få insyn i. Se människors essens och deras andliga väsen. Så kommer de att förändras framför dina ögon.

Affirmation: Jag är trygg med att lyssna vad andra människor känner och säger. För jag vet att det är deras verklighet och deras känslor. Jag ser det som ett mirakel att få vara delaktig i det.

 

 1. När du möter människor som inte förstår dig. Är det ditt ansvar att bemöta dem så de förstår. Är du villig att lägga den tiden att förändra dig själv så du kan möta alla människor oavsett vilka de är eller hur de ser på verkligheten.

Affirmation: Jag känner att min tid och mitt engagemang är värdefullt, därför känner jag efter vad jag vill lägga min tid på varje dag, så jag vet att jag är i harmoni med mig själv.

 

 1. Du finns på jorden för att någon tror på dig. Närma dig källan och du kommer att förstå hur mycket tillit det finns till just dig.

Affirmation: Jag är viktig för jag kan göra skillnad både i mitt eget liv och i andra människors liv. Den största skillnaden kan jag göra när jag känner kärlek till mina handlingar utan förväntan att få något tillbaka. Jag väljer mina åtaganden och därför känns de alltid rätt för mig.

 

 1. Synkronitet är att leva ögonblick för ögonblick i fullständig tillit att du får det du behöver.

Affirmation: Jag har kontakt med min värme i bröstet och min kärlek. För jag känner att när jag har det så kommer det positiva saker i min väg så jag hela tiden får det jag behöver.

 

 1. Bara du kan bekräfta dig själv på rätt sätt

Affirmation: Jag känner att det viktigaste är att jag själv är nöjd med mig själv. När jag känner mig nöjd med mig själv så spelar det ingen roll hur andra människor är.

 

 1. När du bekymrar dig för andras misstag så tar du ansvar för deras liv. Du äger inte deras liv det äger de själva.

Affirmation: Jag känner att jag tar ansvar för mitt eget liv. Andra människor får ta ansvar för sina liv. När andra människor vill lägga ansvaret för sina liv på mig så känner jag det och vet när jag ska dra mig undan. Jag känner att jag alltid säger rätt saker så de förstår att de själva har verktyg för att ta ansvar för sina egna liv.

Kontakta oss

Kontakt

Sinnligkunskap AB

kontakt@sinnligkunskap.com

Solkarina besöker hela Sverige

Telefon: 0768-069755

Godkänd för moms och F-skatt

Sök på hemsidan

Bloggat

18.01.2018 09:14

Vad är uppstigning och nedstigning

Solkarina berättar om den andliga utvecklingsvägen för varelser
18.01.2018 08:55

4 karmiska nivåer

Här kan du lyssna på en föreläsning med mig om de 4 karmiska nivåerna
11.01.2018 12:20

En mästares tankar på 1100-talet

På vår bloggportal Dimensionell kunskap kan du nu läsa om en fantastisk mästare på 1100-talet som...
02.01.2018 21:33

Självkärlek

Hur är läget med din självkärlek. Finns den och vad kan du göra. Lyssna på vår kanal.
01.01.2018 14:38

12 chakra föreläsning, dimensionsvandring och varelser i olika dimensioner

De elever som går utbildning för mig får den här kunskapen med sig. Den går förstås inte att läsa...
25.12.2017 09:53

Attraktsionslagarnas 3 nivåer

Visste du att attraktisonlagarna har olika nivåer. För att nå ditt mål bör du vet vilken du ska...
25.12.2017 09:52

Draman vad är det

Många människor vill utvecklas andligt och medialt men glömmer ofta sina draman. Här kan du lyssna...
18.12.2017 17:14

Det finns ingen negativ energi

Vad är det då vi upplever och känner
18.12.2017 17:13

Det ingen negativ energi

Det finns ingen negativ energi så vad är det då?
18.12.2017 17:11

Spå eller vägleda?

Jag är så tacksam för alla mina elever som jag möter och för att de blir underbara fina och duktiga...

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB