Medialitet, Andlighet, Healing

Affirmationer

21.02.2016 00:10

Affirmationer är som mantran, ett ljud, ord som du lägger en stark känsla i, ser i bild och verkligen känner att orden är sanna. Efter ett tag blir de sanna för dig och du transformerar verkligheten

 
Expandera ditt hjärta dagligen genom att i stillhet ta kontakt med värmen och flödet i ditt hjärta. Använd din medvetna vilja för att expandera en varm och kärleksfull känsla inom och utanför dig själv.
 
Affirmation: Jag känner mig varm och kärleksfull i hela min kropp och på utsidan av min kropp
 
Det finns inget negativt i det gudomliga flödet har allting en plats. Lär dig se var människor, handlingar, situationer hör hemma. Det negativa är bara okunskap som utvecklas genom att du delar din kärlek, värme och ödmjukhet
 
Affirmation: Jag ser människors sanna jag och låter mina medmänniskor var i sin tro
 
Du har en själ där alla minnen finns genom alla tider och från alla ögonblick. En själ som förbinder dig med andra människor. Din själ växer genom den omsorg och kärlek du ger dig själv.  Ditt själsliga jag är den del av dig själv som är du och unik.
 
Affirmation: Jag är unik för det finns bara en av mig. När jag känner mitt unika jag växer jag som människa
 
Det finns mer än det du vet något om. Var öppen för andra möjligheter, nya förhållningssätt och lär av dina medmänniskors verklighet.
Affirmation: Jag är öppen för möjligheter jag känner att jag är helt och fullt öppen för fantastiska möjligheter.
 
Du är en produkt av flera sammanhang, din kropp som är ditt tempel kommer från dina förfäder. Din själ som är din livs visdom kommer från alla gemensamma kroppars erfarenheter. Du är ande för livsenergin flödar genom allt levande utan att döma.
 
Affirmation: Jag är mångdimensionell och det finns många sidor inom mig. Jag använder mina olika förmågor i olika sammanhang och känner hur rik jag är på att vara en flexibel människa
 
Om du gör som du alltid gjort så kommer ditt liv att vara exakt så som det ser ut idag. Lär dig något nytt varje dag så expanderar du ditt medvetande och utvecklas som gudomlig varelse.
 
Affirmation: Jag känner hur jag dagligen utvecklas som människa i härlig glädje. Jag speglar glädjen jag känner genom andra människor, olika situationer och relationer.
 
Var medveten om nuet och vilka känslor du har just nu. För nuet skapar det som blir. Framtiden finns i ditt nu. Det förflutna är passerat och ett minne.
 
Affirmation: Jag känner att jag kan välja mina känslor i varje ögonblick och i alla möten jag har varje dag
 
För att leva meningen med ditt liv. Ska du ha god kontakt med din glädje. För det som gör dig glad kommer att få dig att gå på vägen du var ämnad för.
 
Affirmation: Jag känner att jag lever meningen med mitt liv. Jag känner att jag kan påverka mitt liv och göra rätt val för min livsväg.
 
Att bestämma sig är viktigt och nyckeln till detta är viljan. Antingen vill du eller så vill du inte bara att du bestämmer dig
 
Affirmation: Jag känner att jag har kontakt med min vilja. Jag lyssnar på min vilja och lägger den tid jag behöver för att ordna mitt liv så jag kan följa min inre vilja.
 
Stanna upp just nu och bli en magnet. Vad är det du önskar allra mest. Oftast är det inte rikedomar eller materiella saker. Vad är din innersta önskan just nu? Blunda och upplev att du är en magnet och verkligen upplev hur du drar det du önskar till dig.
 
Affirmation: Jag känner magneten inom mig som just nu vill ha ……….(sätt här in det du känner att du behöver)
 
Du kan aldrig se en människas hela erfarenhet fram till idag. Du kan gissa och anta. Förstå att dina medmänniskor är en produkt av sin erfarenhet och den kan du inte till fullo få insyn i. Se människors essens och deras andliga väsen. Så kommer de att förändras framför dina ögon.
Affirmation: Jag är trygg med att lyssna vad andra människor känner och säger. För jag vet att det är deras verklighet och deras känslor. Jag ser det som ett mirakel att få vara delaktig i det.
 
När du möter människor som inte förstår dig. Är det ditt ansvar att bemöta dem så de förstår. Är du villig att lägga den tiden att förändra dig själv så du kan möta alla människor oavsett vilka de är eller hur de ser på verkligheten.
 
Affirmation: Jag känner att min tid och mitt engagemang är värdefullt, därför känner jag efter vad jag vill lägga min tid på varje dag, så jag vet att jag är i harmoni med mig själv.
 
Du finns på jorden för att någon tror på dig. Närma dig källan och du kommer att förstå hur mycket tillit det finns till just dig.
Affirmation: Jag är viktig för jag kan göra skillnad både i mitt eget liv och i andra människors liv. Den största skillnaden kan jag göra när jag känner kärlek till mina handlingar utan förväntan att få något tillbaka. Jag väljer mina åtaganden och därför känns de alltid rätt för mig.
 
Synkronitet är att leva ögonblick för ögonblick i fullständig tillit att du får det du behöver.
 
Affirmation: Jag har kontakt med min värme i bröstet och min kärlek. För jag känner att när jag har det så kommer det positiva saker i min väg så jag hela tiden får det jag behöver.
 
Bara du kan bekräfta dig själv på rätt sätt
 
Affirmation: Jag känner att det viktigaste är att jag själv är nöjd med mig själv. När jag känner mig nöjd med mig själv så spelar det ingen roll hur andra människor är.
 
När du bekymrar dig för andras misstag så tar du ansvar för deras liv. Du äger inte deras liv det äger de själva.
 
Affirmation: Jag känner att jag tar ansvar för mitt eget liv. Andra människor får ta ansvar för sina liv. När andra människor vill lägga ansvaret för sina liv på mig så känner jag det och vet när jag ska dra mig undan. Jag känner att jag alltid säger rätt saker så de förstår att de själva har verktyg för att ta ansvar för sina egna liv.
 

 

 
 
 
 

Kontakt

Sinnligkunskap AB

kontakt@sinnligkunskap.com

Vi finns i hela Sverige

Telefon: 0768-069755

Vi är godkänd för moms och F-skatt

Sök på hemsidan

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev:

Bloggat

31.08.2017 15:14

Grattis till vinnarna från Noliamässan

Birgitha Landfors i Örnsköldsvik vann paketet värt 1000 kr. Grattis Mark Yarn från Skellefteå vann...
20.08.2017 20:25

Avslutning Sann Essens, änglamedvetande och Galaktisk tårta

I helgen har jag träffat gruppen för sista gången när vi hade 4 steget i Sann Essens. Jag blir...
09.08.2017 05:52

Stora Nolia mässan Umeå augusti 2017

Nu har vi haft toppenfina dagar på Stora Nolia i Umeå. Vi finns i monter 454 i hall 4. Varje dag...
06.06.2017 21:55

Auran är en levande process

Vi har inte bara en aura, varje dimension har en egen aura. När vi lär, utvecklas och får insikter...
30.05.2017 10:35

Vi slutar sälja änglakort och tarotkort

Nu slutar vi sälja tarotkort och änglakort. Det kostar mer än det smakar!!  Möjligheten kommer...

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB