Medialitet, Andlighet, Healing

Kristaller och stenar

Till våra färdiga stenpåsar medföljer alltid hur du kan använda stenarna eller kristallerna. När du gör rent dem för de blir smutsiga av damm och feta fingrar då är det bara att ta lite diskmedel och skölja dem under kranen. Passa på när det regnar och städa bland dina stenar.
 
Vi pratar med stenarna
Varje sten vi säljer är en unik varelse. Vi pratar med alla stenar och frågar dem direkt vad de kan  hjälpa dig med. Glöm därför vad du lärt om stenarna, glöm de färdiga former som finns och prata direkt med stenen. I boken Munay ki, andiska traditioner och shamanism har Solkarina skrivit hur du kan göra. 
 
Det finns en mängd olika stenpåsar att välja mellan här och här för olika ändamål
 
Prata med stenen:
Håll din sten mellan dina händer. Visa den din uppskattning. Tala om att den är välkommen till dig. Fråga den vad den kan hjälpa dig med. Var öppensinnad för information eller intryck som kommer. Tacka stenen. Lägg den på en fin plats därhemma. Älska den och du får kärlek tillbaka.
 
Spåpåsar. Kahunas på Hawaii använder sig liksom många forntida generationer av stenar och benbitar för att spå, vägleda eller få en liten inblick i vad som ska komma. Vi säljer färidga sådana påser med instrutikoner hur du gör för att göra en vägledning med stenarna. Läs mer här

Änglabudskap

25.07.2016 12:18

Änglar hos Sinnligkunskap

Änglar finns i alla dimensioner och storlekar. De skapar en frid och harmoni inom oss. De hjälper oss att hitta våra sanna jag de som vi är i botten utan ego och i gemenskap med kosmos. Här kan du köpa änglabudskap för 80 kr Änglabudskap och ängl asten 60 kr här Änglakurser du kan gå från ditt...

© 2017 All rights reserved Sinnligkunskap AB